Doi tineri și-au ucis fiul de 9 săptămâni. Tatăl era supărat că nu poate să întrețină relații sexuale

Ultima actualizare: 03-04-2019 12:51
bebelus
iStock

Un cuplu este acuzat că și-a ucis bebelușul de doar 9 săptămâni, după o noapte stropită cu alcool și după o dispută privind dorința bărbatului de a face sex.

Luke Morgan, 26 de ani, și Emma Cole, 22 de ani, sunt judecați în aceste zile pentru moartea fiului lor, Tyler Morgan, care a decedat în dimineața zilei de 29 aprilie 2014.

Copilul de doar 9 săptămâni a fost sufocat și avea pieptul strivit, el suferind mai multe fracture la coaste, informează Daily Mail.

"Pe 29 aprilie 2014, la 2.42 am, Emma Cole a sunat la numărul de urgență pentru a chema o ambulanță. Bebelușul Tyler nu mai respira. Copilul a fost sufocat intenționat și avea pieptul strivit. A fost dus la spital, însă a murit la primele ore ale dimineții. Bebelușul avea și alte traumatisme, printre care mai multe coaste rupte", a declarat procurorul Andrew Smith, în deschiderea procesului.

Bărbatul, supărat că nu are parte de sex

Cei doi parteneri sunt acuzați de crimă, omucidere și tratamente rele aplicate unui minor.

Martori în cadrul procesului au declarat că i-au auzit pe cei doi certându-se cu doar câteva ore înainte de sosirea poliției la reședința lor din Burntwood, Staffordshire.

"Luke Morgan era supărat, pentru că dorea să facă sex cu partenera sa, dar nu putea atât timp cât copilul era treaz", a declarat un martor.

Alți vecini au susținut că cei doi s-au certat în bucătăria apartamentului, în jurul orei 01.00 noaptea, strigând tare unul la celălalt.

La sosirea echipajului medical, tânărul care avea atunci 22 ani i-a reproșat partenerei lui că nu a putut să o trezească.

''Am încercat să te trezesc'', i-ar fi spus femeii de față cu medicii, în timp ce aceasta a răspuns: 'Nu am știut, dormeam''.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO