Doi din tinerii morți în accidentul din Constanța urmau să se căsătorească în curând

Dată publicare: 13-11-2017 07:37
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


Accident teribil duminică, în apropiere de Constanta. Trei persoane și-au pierdut viața, iar un tânăr este în stare gravă la spital, după ce șoferul unei autoutilitare a intrat pe sensul opus și a lovit frontal o mașină care circula regulamentar.

Coliziunea a distrus cele două vehicule, iar pasagerii au rămas captivi. Victimele, un băiat și o fată, de 27, respectiv 25 de ani, urmau să se căsătorească în curând.

Tragedia s-a petrecut pe DN 2A. la ieșire din localitatea Ovidiu, spre Mihail Kogălniceanu. Șoferul unei dubițe a intrat pe sensul opus și nu a mai putut evita impactul cu un autoturism care circula regulamentar.

Deocamdată nu se știe de ce a pierdut controlul direcției de mers. Anchetatorii iau în calcul două ipoteze: fie bărbatul vorbea la telefon, fie i s-a făcut rău la volan.

În mașina lovita erau trei tineri care se îndreptau spre Constanța.

În urma impactului, cele două mașini au fost distruse aproape în totalitate, iar pasagerii au rămas prinși între fiare. Pompierii de la descarcerare s-au chinuit aproape o oră să îi elibereze.

Georgiana Druncea, medic: "Cei doi din autoturism au fost găsiți fără funcții vitale și cu leziuni incompatibile cu viața, au fost declarați decedați fără să se înceapă manevrele de resuscitare, iar șoferul din autoutilitară l-am găsit cu funcții vitale. Între timp a intrat în stop am început manevrele de resuscitare."

Soferul autoutilitarei, în vârstă de 65 de ani, nu a mai putut fi salvat. Cel de-al treilea tânăr care se află în autoturism a ajuns la spital în stare gravă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Cele două victime care au murit aveau 25 respectiv 27 de ani.


VIDEO PROTVPLUS.RO