Doi bărbați găsiți morți pe marginea drumului, în Bihor. Ce au surprins camerele din zonă


Ultimul update: Joi 07 Noiembrie 2019 09:50
Data publicarii: Joi 07 Noiembrie 2019 08:10
Categorie: Stiri Socante

Polițiștii și procurorii din județul Bihor au de rezolvat un caz extrem de grav. Doi bărbați au fost găsiți fără suflare, pe marginea unei șosele, iar primele date arată că ar fi fost loviți de un autocamion.

Șoferul acestuia ar fi luat curba prea larg în momentul în care a vrut să intre pe șoseaua principală, de pe un drum lateral.

Momentul presupusului accident a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă, însă, din cauza întunericului, nu se vede clar ce s-a întâmplat.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum cei doi bărbaţi, de 30 şi de 35 de ani, se îndreaptă spre intersecţie, iar mai apoi siluetele lor nu se mai disting. După câteva minute, se observă că autocamionul ia curba la dreapta, foarte larg.

Trupurile neînsufleţite ale celor victimelor au fost găsite în acel loc, după câteva zeci de minute. Cei doi locuiau într-o colonie la marginea localităţii Telechiu, iar sătenii îşi pun şi ei semne de întrebare cu privire la sfârşitul acestora.

Părinţii tânărului de 24 de ani, care se afla la volanul autocamionului, îi iau apărarea acestuia.

Mihai Păscălău, tatăl şoferuluI: „A tras în parcare, o venit un echipaj de poliţie, o făcut poze, nu-i maşina lovită, stânga, dreapta, nu-i nimic, absolut, nu mai ştim nimic mai departe. Nu avea cum, n-o avut viteza, să spun, 5 la oră. Cât o fi avută viteza? Îi vedea oricum, la faruri, îi vedea. N-o trecut peste ei."

Florica Păscălău, mama şoferului acuzat: „Probabil ori or fost beţi, ori o căzut, ceva i-o lovit, cineva, sau i-o adus cineva, i-o aruncat acolo, că aşa ceva nu se poate."

Şoferul este principalul suspect, însă este posibil ca acesta, dacă într-adevăr a lovit cei doi pietoni, să nu îşi fi dat seama ce s-a întâmplat.

Comisat Șef Alina Farcuta, purt.cuv. IPJ Bihor: „În urma accidentului rutier, ambii pietoni au suferit leziuni care le-au provocat decesul. După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei."

Anchetatorii așteaptă acum rezultatul necropsiei.

VIDEO PROTVPLUS.RO