Descoperire macabră în locuința unei femei. Câte schelete umane s-au găsit

Ultima actualizare: 10-01-2020 15:27
schelete
iStock

Autorităţile din regiunea Delta Mekong din Vietnam au descoperit şapte schelete umane în locuinţa unei femei, a anunţat vineri presa oficială vietnameză, relatează dpa.

Cazul a fost descoperit joi când un locuitor din provincia Tay Ninh le-a spus autorităţilor că a găsit două schelete umane înfăşurate într-un sac de pânză într-un iaz din spatele casei sale, a informat Viet Nam News.

După ce a fost anunţată despre prezenţa rămăşiţelor umane, poliţia locală a blocat accesul în zonă înainte de a face cercetări în împrejurimi. La scurt timp, poliţia a descoperite alte şapte schelete umane în locuinţa unei femei în vârstă de 63 de ani, aflată în vecinătatea casei bărbatului care a anunţat autorităţile.

În total au fost descoperite nouă schelete umane.

Femeia, Cao Thi Cam Van, o văduvă, a declarat pentru poliţie că soţul ei, care a murit din cauza unei boli în urmă cu 11 luni, i-ar fi spus cu 5 ani în urmă că cineva este dispus să cumpere schelete umane cu 4.300 de dolari fiecare, transmite Agerpres.

Dându-şi seama că există o şansă de profit din vânzarea oaselor, bărbatul a mers în regiunea Tây Nguyen pentru a cumpăra schelete. Soţul lui Van a adus scheletele acasă însă cumpărătorul nu a mai apărut niciodată, aşa că a păstrat rămăşiţele umane în locuinţă.

După moartea soţului ei, Van a aruncat două schelete în iaz. Ea a declarat că nu a ştiut că soţul ei a ascuns alte şapte schelete în casă.

Poliţia a anunţat că face în continuare cercetări în acest caz.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO