Descoperire macabră în locuința unei femei. Câte schelete umane s-au găsit


Ultimul update: Vineri 10 Ianuarie 2020 15:27
Data publicarii: Vineri 10 Ianuarie 2020 15:19
Categorie: Stiri Socante
schelete

Autorităţile din regiunea Delta Mekong din Vietnam au descoperit şapte schelete umane în locuinţa unei femei, a anunţat vineri presa oficială vietnameză, relatează dpa.

Cazul a fost descoperit joi când un locuitor din provincia Tay Ninh le-a spus autorităţilor că a găsit două schelete umane înfăşurate într-un sac de pânză într-un iaz din spatele casei sale, a informat Viet Nam News.

După ce a fost anunţată despre prezenţa rămăşiţelor umane, poliţia locală a blocat accesul în zonă înainte de a face cercetări în împrejurimi. La scurt timp, poliţia a descoperite alte şapte schelete umane în locuinţa unei femei în vârstă de 63 de ani, aflată în vecinătatea casei bărbatului care a anunţat autorităţile.

În total au fost descoperite nouă schelete umane.

Femeia, Cao Thi Cam Van, o văduvă, a declarat pentru poliţie că soţul ei, care a murit din cauza unei boli în urmă cu 11 luni, i-ar fi spus cu 5 ani în urmă că cineva este dispus să cumpere schelete umane cu 4.300 de dolari fiecare, transmite Agerpres.

Dându-şi seama că există o şansă de profit din vânzarea oaselor, bărbatul a mers în regiunea Tây Nguyen pentru a cumpăra schelete. Soţul lui Van a adus scheletele acasă însă cumpărătorul nu a mai apărut niciodată, aşa că a păstrat rămăşiţele umane în locuinţă.

După moartea soţului ei, Van a aruncat două schelete în iaz. Ea a declarat că nu a ştiut că soţul ei a ascuns alte şapte schelete în casă.

Poliţia a anunţat că face în continuare cercetări în acest caz.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33