Descoperire în cazul şoferului mașinii spulberată de tren. Ce făcuse cu 2 zile în urmă

Ultima actualizare: 12-07-2019 17:18

Imagini șocante au fost surprinse în județul Cluj, unde au murit doi oameni loviți de un tren care circula spre Oradea. Anchetatorii au aflat apoi că șoferul nu avea permis de conducere.

Atenție, urmează imagini și detalii care va pot afecta emoțional!

Imaginile impactului sunt devastatoare. De la distanță se vede cum mecanicul îl atenționează cu semnale sonore prelungite ca să se oprească și să nu treacă linia ferată. Șoferul pare că nu observă trenul care se apropie și în câteva secunde izbește mașina în plin.

Cel mai probabil bărbații ascultau muzică în mașină și acesta este explicația faptului că nu au auzit semnalele destul de puternice ale trenului. Mașina lor a fost târâtă pe șine aproape 50 de metri și, din păcate , atât cel de la volan, un bărbat de 45 de ani, cât și pasagerul în vârstă de 53 de ani au murit pe loc.

Cumplitul accident a avut loc la 20 de kilometri de Cluj-Napoca. Bărbatul de 45 de ani s-a urcat la volan, deși nu avea permis de conducere și era însoțit de un cioban din zonă, în vârstă de 53 de ani.

În drum spre casă, la trecerea cu calea ferată semnalizată cu crucea Sfântului Andrei, autoturismul a fost izbit în plin de un tren privat care se îndrepta spre Oradea.

Mircea Mureșan, fratele victimei: "Venea din partea aia încoace și nu știu neatenție și am auzit o bubuitură și atât. Nu s-a asigurat, nu știu ce să va spun."

În urma impactului violent, cei doi au suferit răni extrem de grave și nu au mai putut fi salvați.

Ciprian Răpan, ISU Cluj: "Autoturismul se afla la aproximativ 50 de metri de trecerea de calea ferată, contorsionat."

Rudele conducătorului auto povestesc că nu a fost pentru prima dată când bărbatul s-a urcat la volan. În plus, vecinii spun că omul ar fi avut probleme cu alcoolul. Acasă îl așteptau două fete, în vârstă de 7, respectiv 11 ani.

Rudă: "Zicea că n-a băut 7 luni, acum de două zile s-a apucat de băut. Nu s-a asigurat, că de grăbit ... dacă el s-ar fi asigurat. Dacă a fost și băut așa I-a fost scris, și-a făcut necaz cu mâna lui."

Pasagerii din tren au fost preluați de o altă garnitură, iar traficul feroviar în zonă a fost îngreunat preț de mai bine de trei ore.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO