Student de 20 ani din Baia Mare, izbit în plin de tren. Greșeala care i-a fost fatală

Ultima actualizare: 12-07-2019 13:31

Sfârşit cumplit pentru un şofer în vârstă de 20 de ani din Maramureş.

Vineri dimineaţă, pe o ceaţă groasă, tânărul nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată şi a fost izbit în plin de acceleratul Baia Mare-București.

Medicii ajunşi în scurt timp la faţa locului n-au mai putut decât să declare decesul.

Tânărul în vârstă de 20 de ani, din localitatea Fersig, judeţul Maramureş, student în Baia Mare, se îndrepta spre facultate, la un examen - spun apropiaţii. Era ceaţă, şi, cu toate că trecerea peste calea ferată era semnalizata cu indicatoarele Stop şi Crucea lui Andrei, el nu ar fi oprit, presupun martorii. Maşina a fost izbită în plin de trenul InterRegio Baia Mare-Bucuresti Nord.

Un localnic a auzit bubuitură puternică şi a ajuns într-un suflet la locul accidentului.

Localnic: "A fost un înger de copil"

 

Localnic: "Este o cruce a Sfântului Andrei toată ruginită şi nu se curăţa pasajul, nu-i vizibilitate, asta-I România noastră, de obicei e şi ceață că e Lunca Someșului aici aproape."

Localnică: "Şi nici n-a şuierat, eu din pat n-am auzit, numai bubuitura am auzit-o şi a şuierat după. Şi el cu ceata asta trebuia să se asigure, cred că nici nu s-a asigurat. Nu se asigura nici şoferii şi a lor e vina. Şi acceleratul n-a şuierat numai după ce a dat în el. Acesta a fost un înger de copil."

Localnic: "Să nu fi respectat indicatoarele astea ruginite. E dezastru în ţara noastră. Acceleratul Baia Mare-Bucuresti nu încetineşte aici. Aveţi grijă la tren!"

Localnic: "E foarte greu de trecut. A fost şi ceaţă, după cum am văzut de acasă ca eu stau mai sus."

În urma impactului puternic, şoferul, care era singur în maşină, a fost proiectat din vehicul la câţiva metri distanţă, şi a murit pe loc.

Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Familia şoferului, student la Facultatea de Inginerie din Baia Mare, în anul 2 , se pregăteşte acum de înmormântare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO