Un cuplu s-a retras pe câmp, cu mașina, ca să-și petreacă noaptea. Dimineața au avut o surpriză uriașă

Ultima actualizare: 27-10-2020 10:18
inpotmoliti pe camp
StirilePROTV

Un cuplu care s-a retras pe un câmp, cu mașina, pentru a întreţine relaţii sexuale, au avut surpriza să nu mai poată pleca de acolo, pentru că s-au înțepenit în noroi. 

Oamenii l-au plătit pe fermier ca să nu cheme Poliția, dar și firma de remorcări ca să-i aducă înapoi pe şosea.

Întâmplarea amuzantă a avut loc în urmă cu câteva zile în localitatea Milton Keynes, Bucks, Marea Britanie și a fost relatată de compania de remorcări Campbells Recovery, pe pagina de Facebook.

Firma a catalogat operațiunea drept „cea mai haioasă din ultima vreme”, relatează cotidianul The Sun.

Reprezentantul firmei de recuperări a aflat de la client cum s-a petrecut totul, apoi a relatat pe pagina de socializare. Astfel, bărbatul și femeia au intrat pe câmp cu mașina, căutând un loc mai ferit pe timpul nopții pentru a petrece câteva momente speciale. Spre dimineață, oamenii au fost treziți de fermierul furios că trecuseră peste culturile lui și l-au îmbunat cu suma de 50 de lire.

Bărbatul și femeia s-au urcat din nou în mașină ca să plece de acolo dar...roțile autovehiculului s-au afundat în noroi, din ce în ce mai mult, pe măsură ce omul accelera.

N-a mai avut încotro și a sunat la o firmă locală de tractare.

inpotmoliti pe camp

Campbells Recovery a postat duminică amuzanta întâmplare, reprezentantul firmei povestind și cum a primit apelul.
„Mi-au povestit că au intrat în câmp cu mașina, și-au petrecut noaptea iar dimineață fermierul furios le-a cerut să plece de acolo. I-au dat 50 de lire ca să nu cheme Poliția dar au constatat că au rămas împotmoliți și au sunat la noi. Mi-a zis cam pe unde era dar eu i-am cerut o locație live. La care bărbatul mi-a răspuns: N-ai cum să mă ratezi, e singurul Ford albastru din mijlocul câmpului!”

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO