Băiat bătut și umilit pe stradă de alți copii, în Cugir. Mama lui a publicat imaginile

Ultima actualizare: 10-07-2019 08:09
baiat batut cugir

Poliţiştii din Alba au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe, după ce un băiat de 10 ani din Cugir a fost lovit şi umilit de mai mulţi copii cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani.

Incidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 21.00, în localitatea Cugir, din judeţul Alba. Totul a fost filmat, iar mama băiatului agresat a postat imaginile pe Facebook.

În imagini se vede cum băiatul, căzut pe jos, este lovit în cap şi în abdomen cu picioarele de o fată, iar după ce se ridică este lovit de aceeaşi fată, dar şi de alţi copii, cu palmele peste faţă. Cei care asistă râd şi filmează.

„Sunt ore bune de când am primit acest video şi încă nu am avut şi probabil nu voi avea vreodată puterea sa îl privesc... Este vorba despre fiul meu R., care aseară a fost agresat, umilit şi lovit cu sălbăticie de către aceşti... Off, oare cum aş putea să îi numesc? Am reflectat îndelung şi după ce am acţionat din punct de vedere legal am decis să îl postez... S-a întâmplat în Cugir, aseară în jurul orei 21....”, a scris mama băiatului pe Facebook.

Imaginile au stârnit mii de reacții pe internet, având peste 1.100 de redistribuiri în câteva ore. 

Mama copilului bătut a declarat pentru Alba24 că imediat după ce a primit videoclipul a făcut o plângere la poliţie şi a apelat la Institutul Medico Legal.

Potrivit poliţiştilor din Alba, agresorii au fost identificaţi şi au fost chemaţi, împreună cu părinţii, la audieri, relatează alba24.ro.

„În cauză s-a înregistrat dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Persoanele implicate au fost identificate, sunt minori cu vârste cuprinse între 11-16 ani, iar în dimineaţa zilei de 10 iulie au fost invitaţi la sediul Poliţiei Cugir, împreună cu părinţii pentru audieri”, au transmis reprezentanţii IPJ Alba.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO