ATENTIE, VIDEO SOCANT! Imagini filmate in abatoarele de caini din China, unde patrupedele devin manusi si pantofi de lux

Ultima actualizare: 21-12-2014 07:29
Abatoare caini - 3

Manusi, incaltari si numeroase alte produse. In asta se transforma pielea de caine pe care chinezii o importa in Occident. Nu spun de la ce animal provine si nici nu recunosc ca ar fi de caine. Insa imaginile filmate de PETA sunt graitoare.

PETA - o organizatie care lupta pentru drepturile animalelor - a surprins imagini socante din abatoarele de caini din China. Patrupede stau unele peste altele in custi supraaglomerate si isi asteapta moartea. Cateva dintre ele mai fac o ultima incercare disperata de a evada. Fara succes. De batele si lamele ascutite ale celor care se indura sa accepte un loc de munca aici nu se scapa decat cu un miracol. Iar miracolele nu se intampla in fiecare zi...

Intre 100 si 200 de caini sunt omorati in cel mai sinistru mod zi de zi. Cu bestialitate, loviti in cap cu bate de lemn... Cei care au ghinionul sa fie mai rezistenti sufera cel mai mult. Unii dintre ei sunt jupuiti de vii.

Nu sunt scene din filmele de groza, este realitatea. Cel putin asta sustin cei de la PETA, care au patruns in sase astfel de abatoare. Carnea ajunge in restaurantele din China specializate in astfel de meniuri. Pielea in fabrici, unde este prelucrata, iar apoi in Occident, chiar si la case mari de moda. Este transformata in pantofi, manusi, incaltari, portofele... Cum testele ADN sunt scumpe si dureaza mult, nimeni nu pierde bani si timp pentru a testa provenienta.

"Pielea arata la fel, indiferent de la ce animal provine, iar ucigasii de caini din China nu vor sa isi vanda marfa onest, asa ca este imposibil sa stii daca acele manusi sau portofele sunt facute din piele de caine, vaca, porc sau capra", spun cei de la PETA.

Iar PETA nu este singura organizatie care a vorbit despre masacrul cainilor din China. A facut-o si Reuters in trecut, fara prea mari rezultate. Autoritatile chineze refuza sa comenteze, in ciuda faptului ca sunt periodic acuzate de acceptarea tacita a situatiei si incurajarea abuzului fata de animale.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO