8.000 de turisti si-au petrecut weekend-ul pe schiuri. Preturile, cu 30% mai mici

Ultima actualizare: 03-04-2013 06:49

Statiunile de pe Valea Prahovei sfideaza data din calendar. Chiar daca suntem in ultima zi a lui martisor, in Sinaia crestele sunt tot albe.

Cei care viseaza la o iarna fara de sfarsit, s-au bucurat duminica de un strat de zapada care depaseste un metru si jumatate la mare altitudine.

Aproximativ 8.000 de turisti si-au petrecut weekend-ul pe partiile de schi si s-au bucurat de zapada de sfarsit de martie. Au fost conditii perfecte pentru practicarea sporturilor de iarna pe Valea Dorului si Valea Soarelui, situate la 2.000 de metri altitudine in Masivul Bucegi.

Turistii au beneficiat de tarife cu 30% mai mici la instalatiile de transport cu cablu, asa ca nu este de mirare ca s-au format cozi la telecabine si telescaune.

Iar daca cei care s-au sculat de dimineata s-au bucurat din plin de razele soarelui, nu acelasi lucru il putem spune despre cei care au venit dupa pranz si carora vantul le-a cam stricat planurile.

Au fost 4 grade la Sinaia, iar la mare altitudine soarele bland i-a facut pe unii sa spera ca vor prinde si putina roseata in obraji.

Din pacate, dupa pranz vremea a devenit capricioasa si s-a lasat ceata.

Si vedeta Acasa Tv, Cabral, a tinut mortis sa testeze partiile din Valea Dorului cu snowboard-ul: "Noi, negrii, nu prea avem ce sa facem cu zapada, dar eu am o paranteza de la regula. Am facut totusi cateva coborari, e bine. Totusi avem zapada, sa nu ne vaitam. Ne mai prinde si vantul, dar e ok. M-am bronzat un pic, nu se vede? A fost bine. Mai sunt si jumatati de zile mai putin fericite. Eu acum ma duc acolo sa fac putina plaja ca vad ca sunt sezlongurile pregatite".

Din cauza viscolului, spre dupa masa, telescaunul din Valea Dorului s-a oprit. Turistii au continuat insa sa schieze pe Drumul de Vara si pe Carp, acolo unde telecabina a functionat toata ziua.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO