Iri si Moni se bat in case si masini. La cine ar trebui sa ramana fetita?

Irinel si Monica Columbeanu

Irinel nu mai stie cum sa-si umileasca fosta sotie. La recursul de la Tribunalul Bucuresti, avocatii omului de afaceri au prezentat instantei, ca proba impotriva Monicai, o revista de scandal in care aceasta apare in compania noului ei iubit.

Click: Imbracata cu o rochita mulata, de culoare crem, Monica Gabor si-a facut aparitia la Tribunalul Bucuresti insotita de cei doi avocati, exact la ora stabilita, 8.30. A intrat in sala, dosarul in care se judeca cu fostul sot fiind dezbatut primul. Omul de afaceri a intarziat, el ajungand in sala dupa ce aparatorii ambelor parti dezbatusera mai bine de o jumatate de ora probe din dosar. Monica a venit hotarata sa ceara custodia definitiva a micutei Irina, insa avocatii miliardarului au reusit sa amane cu inca un termen procesul. Ei au solicitat sa se faca o ancheta sociala la noua locuinta a fostei dive de la Izvorani, un apartament de lux amplasat intr-un complex rezidential dintr-un cartier bucurestean. In plus, acestia au cerut de la Inspectoratul Teritorial de Munca o fisa fiscala din care sa reiasa veniturile lunare ale Monicai.

Libertatea: In ce palat s-a mutat Bahmu! “Ne-am mutat in casa noua, am scapat de Pipera. Ne-am mutat in oras si e minunat. Vad si eu lume pe strada, blocuri, miroase a asfalt... Avem si curte,e o casa foarte OK pentru noi. Are multe camere, dar nu stiu cat costa sau cati metri patrati are”, spunea la “Acces direct”, de la Antena 1, Adriana Bahmuteanu, incantata de palatul in care sta acum. Fericirea Adrianei e cu atat mai mare cu cat acum cativa ani afirma ca de amenajarea imobilului s-a ocupat personal. Mai mult, ieri, fotoreporterii Libertatii i-au surprins si pe Honorius Prigoana alaturi de iubita lui, Corina Bode, in vizita la noua casa a lui Silviu si a Adriana.

Ziarul ring: Irina Columbeanu ramane in custodia tatalui Irinel Columbeanu a solicitat, prin avocatii sai, ancheta sociala la apartamentul Monicai din Pipera, dar si Inspectoratului Teritorial de Munca, pentru certificarea veniturilor fostei sotii. De cealalta parte, Ionut Dojan, avocatul Monicai Gabor, a spus ca va aduce probe prin care va demonstra ca omul de afaceri nu are nimic pe numele lui – nici casa de la Izvorani, nici vreun venit sigur lunar. „In timp ce Irinel Columbeanu ar putea aduce dovezi precum un testament al tatalui sau din care sa reiasa ca intreaga avere ii va reveni lui, Monica ar trebui sa-si inregistreze in Romania contractul de un milion de dolari pe care sustine ca l-a semnat in America, caci altfel lupta ar fi in zadar. Sansele ca micuta sa ramana in custodia tatalui si dupa urmatorul termen raman la fel de mari”, a declarat, pentru „ring”, avocatul Cristian Gheorghita.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Oana Zavoranu si visul american:
Oana Zavoranu si visul american: "Voi dansa in fosta trupa a lui Michael Jackson"

Viitorul suna bine pentru Oana Zavoranu, care a creat a facut mare valva cu filmuletele in care danseaza lasciv. Ramasa fara iubit in tara, Oana anunta ca va pleaca in America, pentru a dansa in trupa regretatului Michael Jackson.

Moni, invitata in China, la familia iubitului
Moni, invitata in China, la familia iubitului

Monica Gabor are motive sa fie sigura de sentimentele noului ei iubit chinez. Conform unor surse apropiate divei, el a invitat-o pe fosta doamna Columbeanu in China, pentru a-i arata acesteia frumusetile tarii sale.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

România are cea mai mică rată de imunizare împotriva HPV din UE, deși vaccinul e gratuit pentru fete și băieți
România are cea mai mică rată de imunizare împotriva HPV din UE, deși vaccinul e gratuit pentru fete și băieți

Dacă păstram ritmul actual vom avea nevoie de cel puțin 50 de ani de acum înainte pentru ca România să atingă rata de imunizare împotriva infecției cu HPV, recomandată de Organizația Mondială a Sănătății.