Vremea rea ameninta desfasurarea congresului PSD

Ultima actualizare: 01-08-2012 16:49

UPDATE: Nametii, baltile de apa, noroiul si inghetul ar putea deveni principalii dusmani ai social-democratilor, care se pregatesc pentru congres. Ei iau acum in calcul amanarea evenimentului din 20 februarie, din cauza vremii nefavorabile.

"Nu cred ca in 10 zile ar putea veni o zapada care sa paralizeze Romania", spune Mircea Geoana.

Dincolo de ideea ca acest congres sa fie amanat din pricina vremii, a mai aparut o problema. Unde se va tine reuniunea? Marian Vanghelie i-a poftit pe toti la complexul Romexpo. Acolo ar putea intra, ba chiar vota, membrii adusi din afara partidului plus ca e si cam frig, au vociferat altii.

Pe de alta parte, Mircea Geoana a avut intalniri cu liderii din Oltenia, care il sustin, iar Adrian Nastase s-a vazut la Parlament cu o parte dintre colegii care il vor pe el in fruntea PSD. Au discutat despre numarul delegatilor ce vor fi trimisi la congres din fiecare judet.

Daca vremea nu va vota impotriva pe 20 februarie si social-democratii se vor intruni in congres, Miron Mitrea se gandeste deja la un tur doi pentru sefia partidului.

Nu toti social-democratii sunt de acord cu propunerea Geoana ca, la congres, odata cu functia de presedinte sa fie votata toata echipa de conducere. Ion Iliescu spune ca initiativa va duce la scindarea PSD.

Vremea rea se anunta nu numai afara, ci si inauntrul..PSD-ului, din cauza candidatilor la sedia partidului.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO