Victor Ponta: "NU voi demisiona atat timp cat coalitia ma sustine". Cu cine s-a pozat premierul dupa sedinta PSD

victor ponta - facebook

Victor Ponta a relatat pe Facebook ca s-a intalnit cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, pe Aeroportul Otopeni, dupa ce a plecat de la sedinta Comitetului Executiv al PSD. Premierul a publicat si o fotografie.

“A fost o placere sa il intampin pe Presedintele Consiliului European - Donald Tusk , in timpul escalei pe care a facut-o la Otopeni ( venind din vizita oficiala de la Baku)! Un prieten si un adevarat lider european!”, a scris Ponta pe Facebook.

Premierul a declarat, miercuri seara, ca Liviu Dragnea va avea sprijinul tuturor celor din conducerea PSD, inclusiv al celor care nu l-au votat pentru functia de presedinte al partidului.

"Important este ca Liviu Dragnea a obtinut un vot foarte clar, ca sunt absolut convins ca si cei care nu l-au votat il vor sprijini. (...) PSD are dreptul sa-si aleaga lider pe cine crede ca este cel mai bun si astazi am crezut, intr-o majoritate clara, ca e Liviu, deci Liviu Dragnea este liderul nostru si noi il urmam", a declarat Ponta intr-o interventie telefonica la B1 TV.

Premierul a mai spus ca nu va intra in competitia pentru functia de presedinte la viitoarele alegeri interne din PSD, adaugand insa ca Liviu Dragnea, daca va candida, va avea mari sanse sa castige. "Eu cred ca daca va candida, cu siguranta va si castiga dupa aceea. (...) E normal, e o tranzitie. In mod natural, fiind numarul doi cinci ani si jumatate, cand numarul unu se retrage, numarul doi vine la conducere", a mai spus Victor Ponta.
 

Citește și
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea este noul sef al PSD: "Victor Ponta va fi sprijinit sa ramana premier". Ce spune Rovana Plumb despre infrangere
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

A fost o placere sa il intampin pe Presedintele Consiliului European - Donald Tusk , in timpul escalei pe care a facut-o...

Posted by Victor Ponta on Wednesday, 22 July 2015

 Ponta: Nu voi demisiona, voi fi prim-ministru atat timp cat coalitia ma sustine

"Eu sunt prim-ministru si nu o sa-mi dau demisia nici cand isi mai pune doamna Gorghiu poalele in cap, nici cand imi mai cere vreun ofiter acoperit de prin presa, eu o sa fiu prim-ministru pana in ziua in care coalitia, care inseamna PSD, UNPR, ALDE si grupul minoritatilor, ma sustine", a spus Ponta.

Ponta: Ministrul Justitiei trebuie sa aiba o pozitie cu privire la cazul de viol de la Vaslui

Ponta a mai ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, trebuie sa aiba o pozitie ferma cu privire la cazul de viol din Vaslui. "Am vazut primari, am vazut-o pe doamna Udrea cu catuse si violatorii sunt liberi. Sigur ca toata lumea sesizeaza ca-i ceva anormal aici si mi-am permis sa-i cer ministrului Justitiei sa se comporte ca un ministru al Justitiei. Nu poate el sa schimbe sentinte, nu poate sa sanctioneze pe nimeni, dar macar sa aiba o pozitie clara. Altfel, pare ca toti tacem din gura si, daca avem doamne sau domni din Parlament cu catuse, inseamna ca violatorii pot fi liberi. Asta cred ca e total gresit. (...) Ministrul Justitiei trebuie sa aiba o pozitie. Pozitia in care nu spui nimic si te faci ca nu s-a intamplat nimic e inacceptabila din punctul meu de vedere", a sustinut Victor Ponta. Premierul a precizat ca nu are nicio intentie de a ataca pe cineva din justitie, dar considera ca nu e normal ca violatorii sa fie liberi.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
De ce se tem economisti de marca ai Romaniei de un al doilea val de criza.
De ce se tem economisti de marca ai Romaniei de un al doilea val de criza. "Sa nu facem acum ceva si sa regretam mai tarziu"

Premierul Ponta este hotarat sa ceara convocarea Parlamentului din vacanta pentru a aproba Codul Fiscal trimis spre reexaminare de presedintele Iohannis.

Liviu Dragnea este noul sef al PSD:
Liviu Dragnea este noul sef al PSD: "Victor Ponta va fi sprijinit sa ramana premier". Ce spune Rovana Plumb despre infrangere

Social-democratii si-au ales presedintele interimari: Liviu Dragnea. El va conduce partidul pana la congresul din 16 noiembrie, dupa ce colegii l-au preferat in devafoarea Rovanei Plumb.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.