USR îi cere primarului Firea să se delimiteze de jignirile viceprimarului Bădulescu

Ultima actualizare: 15-11-2019 12:45
Aurelian Bădulescu, Gabriela Firea
Agerpres

Uniunea Salvați România îi cere primarul Gabriela Firea să se delimiteze de declarațiile recente ale viceprimarului PSD Aurelian Bădulescu și să-și ceară scuze ”pentru nenumăratele injurii aduse de acesta colegelor” USR din Consiliul General.

 

 

USR susține că Ana Ciceală, consilier general USR, a fost ”din nou jignită” de Bădulescu în ședința de Consiliu General, spunându-i: ”Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură”.

Reprezentanții Uniunii afirmă că, dacă Firea nu se va delimita de comportamentul ”grobian” al viceprimarului Bădulescu, despre care afirmă că este ”mâna dreaptă” a ei, atunci Gabriela Firea ”legitimează și încurajează violența împotriva femeilor, violența verbală, deocamdată, dar care se poate transforma oricând în violență fizică.”

Mesajul complet al USR București:

”Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură” i-a spus Aurelian Bădulescu colegei noastre Ana Ciceală, astăzi, în plină ședință a Consiliului General al Municipiului București. Aurelian Bădulescu este mâna dreaptă a Gabrielei Firea și viceprimar PSD al Capitalei. Nu este prima abatere a acestuia. În ultimii ani, Bădulescu s-a referit la colegii noștri și la alți consilieri cu apelative de tipul ”javre", "fraieri", "bulangii" şi "animale".

Îi cerem Gabrielei Firea să se delimiteze de declarațiile lui Aurelian Bădulescu și să-și ceară scuze pentru nenumăratele injurii aduse de acesta colegelor noastre din Consiliu. Dacă nu va face acest lucru, înseamnă că Gabriela Firea legitimează și încurajează violența împotriva femeilor, violența verbală deocamdată dar care se poate transforma oricând în violență fizică.

Consilierii USR nu se lasă intimidați de manifestările grobiene ale reprezentanților PSD din Consiliu. Continuăm să apărăm Bucureștiul de incompetența și corupția administrației falimentare conduse de Gabriela Firea.”  

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 19.00 – 22 Octombrie 2021

45:51
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Trending Review cu Daragiu
De ce și-a schimbat Kanye numele?

19:46
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!