USR îi cere primarului Firea să se delimiteze de jignirile viceprimarului Bădulescu


Ultimul update: Vineri 15 Noiembrie 2019 12:45
Data publicarii: Vineri 15 Noiembrie 2019 11:53
Categorie: Stiri Politice
Aurelian Bădulescu, Gabriela Firea

Uniunea Salvați România îi cere primarul Gabriela Firea să se delimiteze de declarațiile recente ale viceprimarului PSD Aurelian Bădulescu și să-și ceară scuze ”pentru nenumăratele injurii aduse de acesta colegelor” USR din Consiliul General.

 

 

USR susține că Ana Ciceală, consilier general USR, a fost ”din nou jignită” de Bădulescu în ședința de Consiliu General, spunându-i: ”Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură”.

Reprezentanții Uniunii afirmă că, dacă Firea nu se va delimita de comportamentul ”grobian” al viceprimarului Bădulescu, despre care afirmă că este ”mâna dreaptă” a ei, atunci Gabriela Firea ”legitimează și încurajează violența împotriva femeilor, violența verbală, deocamdată, dar care se poate transforma oricând în violență fizică.”

Mesajul complet al USR București:

”Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură” i-a spus Aurelian Bădulescu colegei noastre Ana Ciceală, astăzi, în plină ședință a Consiliului General al Municipiului București. Aurelian Bădulescu este mâna dreaptă a Gabrielei Firea și viceprimar PSD al Capitalei. Nu este prima abatere a acestuia. În ultimii ani, Bădulescu s-a referit la colegii noștri și la alți consilieri cu apelative de tipul ”javre", "fraieri", "bulangii" şi "animale".

Îi cerem Gabrielei Firea să se delimiteze de declarațiile lui Aurelian Bădulescu și să-și ceară scuze pentru nenumăratele injurii aduse de acesta colegelor noastre din Consiliu. Dacă nu va face acest lucru, înseamnă că Gabriela Firea legitimează și încurajează violența împotriva femeilor, violența verbală deocamdată dar care se poate transforma oricând în violență fizică.

Consilierii USR nu se lasă intimidați de manifestările grobiene ale reprezentanților PSD din Consiliu. Continuăm să apărăm Bucureștiul de incompetența și corupția administrației falimentare conduse de Gabriela Firea.”  

 

 

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO