Turcan cere investigarea modului în care Plumb a reuşit ”stingerea datoriei astronomice”

Ultima actualizare: 30-09-2019 14:38
Raluca Turcan
Agerpres

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, solicită investigarea modului în care Rovana Plumb a reuşit ”stingerea datoriei astronomice peste noapte”.

 

”Oare nu se sesizează autorităţile statului în legătura cu stingerea datoriei astronomice a Rovanei Plumb peste noapte? Rovana Plumb chiar crede că poate înşela Parlamentul European cu un simplu act notarial?

Cum este posibil să vrei să cumperi o funcţie de Comisar European cu două apartamente, care nici măcar nu-ţi aparţin în totalitate, într-un weekend? Cine mai poate vinde sau cumpăra două apartamente în numai câteva ore, la preţuri astronomice?

Comisia Juridică a Parlamentului European a decis că Rovana Plumb nu poate fi comisar european. România trebuie să facă o nouă nominalizare. Viorica Dăncilă are obligația să se prezinte la consultările convocate de Președintele Klaus Iohannis și să retragă sprijinul pentru Rovana Plumb pentru funcția de comisar european. Avem nevoie de un candidat integru și profesionist!”, a scris, luni, pe Facebook, liderul deputaţilor liberali.

Președintele Klaus Iohannis a trimis luni o scrisoare premierului Viorica Dăncilă prin care o invită la consultări, miercuri, 2 octombrie a.c., ora 12:00, la Palatul Cotroceni, pe tema nominalizării persoanei pentru funcția de membru al Comisiei Europene.

Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European (JURI) a respins luni candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru Transporturi, au declarat pentru Agerpres surse de la Bruxelles. Împotriva candidaturii Rovanei Plumb au fost 13 voturi, iar în favoarea sa 7

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO