Traian Basescu, blocat timp de 40 de minute pe aeroportul din Strasbourg

Ultima actualizare: 14-05-2012 15:13

Presedintele Traian Basescu a preferat o cursa de linie in locul aeronavei prezidentiale, pentru prima data in mandatul sau. Din cauza caderilor de zapada de pe Aeroportul de la Strasbourg, insa, avionul nu a putut decola.

Traian Basescu a participat joi la summit-ul informal al Consiliului European pe tema crizei economice care afecteaza statele membre, in special Grecia.

Zborul Bruxelles - Bucuresti, cu escala la Strasbourg, avandu-l la bord pe presedintele Traian Basescu a ajuns pe Aeroportul Otopeni, la ora 00.20. Adica cu exact o ora si jumatate intarziere.

Retinut in declaratii la aterizare, seful statului a discutat intens in timpul zborului. Si asta pentru ca la Strasbourg, in avion, au urcat si europarlamentarii romani care au revenit si ei in tara.

In ciuda intarzierii mari, a fost, totusi, loc si de glume in avion. Un europarlamentar PSD a spus ca s-ar putea ca social-democratii sa-i fi purtat ghinion presedintelui Basescu care a spus ca intr-adevar aceasta a fost cauza intarzierii.

Nu toti europarlamentarii au discutat amical cu presedintele. Si asta pentru ca batalia politica din ultima vreme a lasat, se pare, urme. De exemplu, Norica Nicolai (PNL) a preferat sa fie doar politicoasa si atat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO