Teo Trandafir vrea in Parlament! Candideaza pentru un mandat de deputat PDL

31-03-2010 00:00

Teo Trandafir vrea in Parlament! Candideaza pentru...
Teo Trandafir vrea in Parlament! Candideaza pentru...

UPDATE: Candidat-surpriza pentru postul de deputat in colegiul 19 din Bucuresti. Teo Trandafir s-a inscris miercuri in cursa, dupa ce, cu o zi in urma, a semnat adeziunea la Partidul Democrat Liberal.

Meciul se anunta unul aprig. Din partea aliantei PSD-PC se lanseaza in forta tot o femeie. Mai exact, fosta sefa a Loteriei Romane, Liliana Minca.

Liderii democrat-liberali nu au suflat o vorba despre intrarea in politica a realizatoarei de televiziune Teo Trandafir. Abia miercuri a devenit publica intentia acesteia de a intra in Parlament.

Alegerile pentru postul de deputat vor avea loc in data de 25 aprilie.
 

Anuntul a fost facut chiar de catre reprezentantii Partidului Democrat Liberal, care au insotit-o pe Teo Trandafir la Biroul Electoral de Circumscriptie al Municipiului Bucuresti, pentru depunerea candidaturii.

In 25 aprilie vor avea loc alegeri partiale pentru Camera Deputatilor, la Colegiul 19 din Sectorul 4 al Capitalei.

Democrat-liberalii au spus ca au aflat din presa ca Teo Trandafir ar fi dispusa sa se inscrie intr-o astfel de cursa electorala, astfel ca au contactat-o si au discutat "pe proiecte si principii."

"Am spus ca momentul acesta este foarte bun, ca si cum astrele s-ar fi aliniat in favoarea noastra si iata-ma aici", a declarat Teo Trandafir.

Ea a spus ca doreste sa mearga in Parlament pentru ca ii sunt dragi copiii, pentru ca a vazut niste lucruri care au schimbat-o foarte mult ca om si doreste sa incerce sa schimbe aceste lucruri.

"Este o chestiune de atitudine, pentru ca sunt atat de pornita si atat de furioasa in urma lucrurilor pe care le-am vazut incat sunt sigura ca voi reusi pentru ca nu exista o alta cale", a explicat ea.

Despre fondurile pe care le va cheltui in campania electorala, Teo Trandafir a spus ca este prematur sa vorbeasca despre acest lucru. Ea sustine ca nu a primit nicio alta propunere din partea altor formatiuni politice pentru a candida in acest colegiu.

De asemenea, decizia de a candida a fost luata de curand, intr-un timp foarte scurt. "Nu am dormit niste nopti tot gandindu-ma daca o fi bine, o fi rau. Mi-e teama numai sa nu dezamagesc", a mai precizat Teo Trandafir.

Principalul ei contra-candidat va fi Liliana Minca, din partea Aliantei PSD+PC.

Termenul pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile partiale din Colegiul 19 este 5 aprilie.

In schimb, PNL nu va avea candidat la aceste alegeri, conform unei intelegeri stabilite cu PSD+PC, care nu si-a desemnat candidat la alegerile din 17 ianuarie, castigate de liberalul Radu Stroe.

Locul de deputat in Colegiul 19 Bucuresti a devenit vacant dupa demisia Danielei Popa, numita in Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Ea a demisionat din Parlament la 1 februarie.


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
I like IT
I like IT - Soluția inteligentă și sustenabilă pentru afacerile agricole

05:13
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Medicația analgezică la pacienții cu gastrită sau ulcer. Cum se protejează mucoasa gastrică

03:41
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26