Tariceanu e convins ca PNL va castiga net alegerile


Ultimul update: Joi 20 Septembrie 2012 01:00
Data publicarii: Duminica 21 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Politice
Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala

Un prim-ministru fara concurenti, asa se considera liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu, dupa alegerile parlamentare programate pentru luna noiembrie.

Theodor Stolojan este un politician in care nu poti sa ai incredere. Eu si colegii mei liberali stim asta din proprie experienta. Romanii nu se pot baza pe Theodor Stolojan. Cand esti premier, nu poti sa te retragi de la o zi la alta pentru ca ti se pare ca esti santajat de cineva. Cat despre Mircea Geoana, regret ca a inceput sa faca si el politica de tip Golden Blitz.
Calin Popescu Tariceanu
Cei doi rivali nominalizati de PD-L si PSD, adica Theodor Stolojan si Mircea Geoana nu prezinta, dupa actualul sef al Executivului, nicio amenintare pentru scaunul sau.

Intr-un interviu acordat agentiei de presa Mediafax, liderul liberal a spus cat se poate de raspicat ca partidul pe care il conduce este pregatit de campania electorala. Tariceanu este sigur ca lupta se va duce pe programe politice si ca PNL va "castiga net".

La fel de sigur i-a atacat si pe ceilalti doi aspiranti la scaunul de premier.

Democrat-liberalii i-au dat imediat replica si sunt convinsi ca Theodor Stolojan, candidatul numit de ei pentru Palatul Victoria va avea succes.

Pe de alta alta parte liderul PSD, Mircea Geoana spune ca nu a luat in serios caracterizarea pe care i-a facut-o premierul. Geoana a preferat sa glumeasca, spunand ca Tariceanu ar putea vedea o parte buna si in criza economica din Statele Unite.

Sursa: Pro TV

Geoana si Tariceanu isi impart frateste pomana electorala a pensiilor
VIDEO PROTVPLUS.RO