Slogan de rezerva PRM: "Vreti sa scapam de canalii? Votati Vadim si Becali"

Corneliu Vadim Tudor

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat, in obisnuita sa conferinta de presa de vineri, o noua era in istoria Romaniei: era PRM.

 

"De-aia ne-am mobilizat noi, cei de la PRM. Victoria finala inseamna presedinte PRM si Guvern PRM. Asadar, o noua epoca in existenta Romaniei", si-a inceput Corneliu Vadim Tudor, triumfator, discursul.

Si pentru a arata electoratului ca, in rastimpul de la alegeri incoace, nu au stat degeaba, a mai prezentat niste slogane pentru campania electorala a europarlamentarelor, dar si un program de combatere a crizei, conceput de noii membri, Marius Marinescu si Codrin Stefanescu.

Citeste mai multe despre campania PRM pentru europarlamentare pe www.gandul.info

Citește și
Afis electoral PRM
Vadim si Becali - "doi crestini si patrioti vor scapa tara de hoti"
FBI, despre Florin Duduianu, unul dintre cei mai periculoși interlopi ai României: „A fost o infracțiune gravă”
Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Gigi Becali, liber la campanie in tara si peste hotare!
Gigi Becali, liber la campanie in tara si peste hotare!

UPDATE: Candidatul Gigi Becali poate cutreiera tara in lung si in lat si are voie sa mearga chiar si peste mari si tari. Dar numai pe timpul campaniei pentru europarlamentare si doar pentru actiuni electorale.

Vadim si Becali -
Vadim si Becali - "doi crestini si patrioti vor scapa tara de hoti"

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a prezentat unul dintre afisele electorale ale partidului pentru euroalegeri, care il arata pe Gigi Becali tinandu-l dupa umar pe liderul PRM, iar sloganul este "Doi crestini si patrioti vor scapa tara de hoti!".

Becali vrea libertate de miscare, pentru a convinge electoratul sa-l voteze
Becali vrea libertate de miscare, pentru a convinge electoratul sa-l voteze

George Becali si-a incercat miercuri norocul si, de dragul campaniei electorale, spune ca ar vrea sa scape de urmarirea sub control judiciar. Pe inteles, ar pleca prin tara, ca sa isi convinga simpatizantii sa-l trimita la Bruxelles.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.