Șerban Nicolae, după anunțul lui Dăncilă: ”Voi refuza buletinele pentru falsul referendum”


Ultimul update: Miercuri 22 Mai 2019 14:09
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2019 13:37
Categorie: Stiri Politice
Şerban Nicolae

Senatorul PSD Șerban Nicolae a transmis un mesaj pe Facebook în care anunță că nu va vota la referendumul pentru justiție, la scurt timp după ce premierul Viorica Dăncilă a declarat că susține acest referendum.

Șerban Nicolae a scris pe rețeaua de socializare că pe 26 mai va lua doar buletin de vot pentru Parlamentul European și că va refuza ”buletinele de vot pentru falsul referendum”.

Senatorul PSD susține că nu vrea să fie ”complice la fals și uz de fals”.

Mesajul integral al lui Șerban Nicolae:

26 MAI 2019

1. Voi merge la secția de votare și, la intrare, voi da actul de identitate, pentru validarea dreptului de vot.
2. Voi lua doar buletinul de vot pentru Parlamentul European și voi semna pentru prezență în lista corespunzătoare.
3. Voi refuza buletinele de vot pentru falsul referendum și mă voi asigura că în listele de prezență, în dreptul numelui meu, în căsuța corespunzătoare semnăturii este trasă o linie.
4. Voi vota pentru Parlamentul European și voi părăsi secția de votare.

Subliniez!
Pe 26 mai, voi refuza buletinele de vot pentru falsul referendum și mă voi asigura că în căsuțele corespunzătoare semnăturii mele se trage o linie! Nu sunt complice la fals și uz de fals! Domnule Iohannis, domnule Cioloș și diverși alții, puțini și penibili, nu insistați cu această înșelăciune. Eu nu sunt de acord că pot fi grațiați criminalii, pedofilii, violatorii, tâlharii, hoții, trădătorii, traficanții de persoane sau de droguri! Pe 26 mai 2019 nu e niciun referendum. Doar o mare batjocură, pe bani publici! Mai mult de 320.000 de euro...”

Premierul Dăncilă: ”Voi participa duminică la vot. Voi vota şi pentru referendum”

Mesajul senatorului PSD Șerban Nicolae vine la scurt timp după ce premierul Viorica Dăncilă - care deține și funcția de președinte executiv al PSD - a declarat că  va merge duminică la urne şi va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum. 

Dăncilă a explicat că este un susţinător al statului de drept şi al independenţei justiţiei.

Da. Voi participa duminică la vot şi voi vota la ambele, şi pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea României, voi vota pentru câştigarea demnităţii României”, a spus premierul României.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO