Senatorul PSD Ioan Denes: Cuplurile de homosexuali care merg pe strada de mana imi incalca libertatea

31-03-2017 18:26

ioan denes psd

 Senatorul PSD Ioan Denes a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa in Bistrita, ca se impotriveste unei legi a parteneriatului civil de care sa beneficieze si cuplurile de acelasi sex.

 Senatorul spune ca aceste cupluri ii "lezeaza" si "incalca" libertatea atunci cand isi "externalizeaza" comportamentul si merg de mana pe strada, potrivit bistriteanul.ro.

Senatorul a declarat ca parteneriatul civil ar trebui analizat doar in perspectiva concubinajelor heterosexuale.

"Prin aceasta rezolvare a unei probleme doresc sa legalizeze acele convietuiri, concubinaje, de fapt, intre persoane de acelasi sex. Vreau sa o spun foarte clar: atata timp cat modul in care se comporta un cetatean nu-mi lezeaza libertatea mea, are dreptul sa faca ce doreste dumnealui. Dar, in momentul in care imi lezeaza mie libertatea, atunci avem o problema. Vreau sa va spun foarte transant: (...) vor sa aiba dreptul sa faca infieri, sa mearga de mana pe strada", a spus Denes, potrivit bistriteanul.ro.

El afirma ca "nu are nicio problema" cu persoanele de acelasi sex care "se manifesta in locuinta, in intimitate", insa nu este de acord ca ele sa se tina de mana pe strada.

"Modul in care doresc sa externalizeze acest comportament, care eu consider ca imi incalca libertatea mea de a merge pe strada cu copilul meu personal sau cu nepotul si sa ma intrebe copilul «care e familia care este normala?», cea pe care o vede acasa si in care l-am crescut sau cea pe care o vede pe strada?", a mai spus Denes.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO