Scrisoarea lui Victor Ponta catre Blaga, Iohannis, Hunor si Udrea: "Putem avea cu totii de castigat!"

Dată publicare: 11-09-2014 10:03
Dată actualizare: 14-09-2014 07:12


Victor Ponta

Premierul Victor Ponta le-a transmis o scriosare liderilor partidelor parlamentare de opozitie: Vasile Blaga, Klaus Iohannis, Kelemen Hunor si Elena Udrea.

Ponta le cere sprijinul in audierile Corinei Cretu din Parlamentul European si din cel din Romania, pentru ca aceasta sa poata ocupa fara probleme functia de comisar european.

"In calitate de Prim-ministru al Guvernului Romaniei, fac apel Ia dumneavoastra sa sustineti, atat in cadrul dezbaterilor din Parlamentul Romaniei, cat si in cadrul dezbaterilor din Parlamentul European, prin parlamentarii si europarlamentarii PDL, PNL, UDMR si PMP candidatul tarii noastre pentru acest important portofoliu. De asemenea, fac apel Ia sustinere de catre partidele dumneavoastra, pentru doamna Corina Cretu, si in cadrul Partidului Popular European, al carui reprezentant este, de altfel, si presedintele desemnat al Comisiei Europene.

Sunt convins ca un astfel de demers este in interesul national , si cred ca acum avem cu totii ocazia sa aratam ca, daca suntem uniti, daca ne promovam constructiv s i pozitiv interesul national, putem avea cu totii de castigat, ca tara si ca natiune.

Am credinta ca, dincolo de disputa politica, dincolo de demersurile politice de pana acum, fiecare dintre noi trebuie sa puna pe primul plan interesul Romaniei si al cetatenilor romani. Acum, avem ocazia sa demonstram romanilor ca actuala clasa politica are capacitatea de a actiona unitar, in directia corecta, pe temele importante pentru tara.

Va multumesc!

Cu speran ta ca veti raspunde pozitiv acestui apel,

Victor Ponta,

Prim-Ministru al Guvernului Romaniei."

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO