Scandal în PSD. Fifor, numit "șobolan" de Teodorovici: "Bichonul începe să se creadă pitbull!"

Dată publicare: 28-11-2019 12:16
Dată actualizare: 28-11-2019 12:35


Mihai Fifor și Eugen Teodorovici

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor îi răspunde fostului preşedinte executiv al partidului Eugen Teodorovici, care l-a numit ”şobolan”, spunând că, atunci când narcisismul devine patologic, ”bichonul începe să se creadă pitbull”.

”Când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull... umflă pieptul, îşi flutură nările şi se tot admiră în oglindă. Mamă, mamă ce voinic! Aş râde, dacă n-ar fi atât de trist. Mi-e greu să înţeleg oameni care vorbesc de morală şi n-au dram, oameni care vorbesc de echipa, dar care n-au fost niciodată capabili să facă echipa cu cineva, oameni care, în ultimele 5 luni s-au slujit doar pe ei, mimând cu graţie grija faţă de proiectul prezidenţialelor, faţă de candidat sau faţă de partid. Pot înţelege frustrarea, individualismul, nevoia de a te vedea mereu în lumina reflectoarelor, dar nu pot accepta aroganţă, auto-suficiența şi lipsa bunului simt”, scrie Fifor pe Facebook.

”În politică, ca şi în viaţă, trebuie să ştii să pierzi cu demnitate. Să ai tăria să accepţi înfrângerea şi să o iei din nou de la capăt. Dacă, desigur, ai ce spune. Şi dacă, desigur, ai suficient caracter. Puţini sunt, însă, cei care ştiu să facă asta şi, din păcate, zilele trecute am văzut, în toată splendoarea lor indivizi care, nu doar că nu ştiu când să se oprească, dar fac şi un zgomot asurzitor, etalandu-şi, fără rezerve, frustrările în spaţiul public", continuă el, potrivit News.ro.

El spune că nu a fost niciodată un om conflictual şi nici nu va fi. şi că este un om demn, cu onoare, care a intrat într-o echipă odată cu votul onorant din Congres, că a fost trup şi suflet alături de echipa, zi de zi, ora de ora vreme de 5 luni, până la finalul proiectului pentru prezidenţiale, iar când acest proiect a luat sfârşit printr-o înfrângere, din păcate, şi-a asumat cu demnitate eşecul şi a făcut un pas în spate.

Fifor povesteşte şi o întâmplare, despre care afirmă că defineşte perfect personajul care stă la baza postării sale.

”În urmă cu câţiva ani, la o masă cu vreo 8 colegi senatori, la Tulcea, într-o context asemănător, personajul este întrebat frontal: "Dacă tot vorbeşti de prietenie şi de colegialitate, după 3 ani împreună, spune-ne pe numele mic la fiecare dintre noi, cei din jurul mesei...". Răspunsul a fost doar tăcere. Şi asta spune tot. În rest, viaţă merge mai departe şi, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”, conchide Fifor.

Teodorovici l-a numit ”șobolan” pe Fifor

 

Fostul preşedinte executiv al PSD Eugen Orlando Teodorovici spune că "nu s-a înjurat nimeni cu nimeni" în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD care a avut loc marţi seară, el admiţând că a folosit termenul "şobolan" atunci când a vorbit despre colegul său Mihai Fifor.

"Asta o recunosc, da, aşa este. Pentru că se leagă iar de felul meu de a fi. Nu pot să spun dimineaţă că-mi dau demisia pe Facebook, după o oră sau două sau trei să modific postarea că nu-mi mai dau demisia, adică mă fac că nici n-am menţionat acest lucru, adică nu pot să fac eu oamenii să creadă în mine şi mai ales că eram după CEX la partid şi uitându-mă la un post de televiziune am urmărit discuţia telefonică a dânsului pe post. Şi aud ce? Că nu şi-a dat demisia. Teodorovici. (...) În fine... Şi în momentul ăla vă daţi seama că...măcar spune adevăru,l nimic altceva. Şi am început să-l caut prin partid, recunosc. Nu l-am găsit. Şansa dânsului şi norocul dânsului. Nu l-am găsit", a afirmat Eugen Teodorovici.

El a adăugat, în acest context, că "ăsta e felul lui de a fi”.

"Bunul simţ nu înseamnă lipsă de experienţă politică. Sunt om de administraţie şi respect şi litera şi spiritul legii", a afirmat el.

 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO