Monica Iacob Ridzi la DNA, Elena Udrea anchetata de comisia parlamentara!

Ultima actualizare: 10-10-2012 02:57

Este decizia pe care au luat-o alesii, dupa ce au fost chemati special din vacanta. Fostul ministru al tineretului si sportului s-a declarat din start nevinovata. Si sefa de la turism a luat act de situatie, dar nu inainte de a tine un discurs virulent.

Sedinta de marti a fost lunga. Alesii au decis sa aprobe cererea procurorilor de incepere a urmaririi penale impotriva fostei sefe de la tineret, acuzata de evaziune fiscala, fals intelectual si instigare la acces fara drept la un sistem informatic.

Deputatii au decis si constituirea unei comisii parlamentare care sa investigheze cheltuirea banului public la Ministerul Turismului. Elena Udrea a sosit la Parlament intr-o tinuta lejera, de vacanta. Si le-a dat imediat replica alesilor: "Pentru a ajuta comisia sa functioneze eficient, am pregatit pentru membrii ei rulete si abacuri."

Comisia care o va ancheta este formata doar din deputati PSD si PNL, printre care Ludovic Orban si Adriana Saftoiu, cu care democrat-liberala a avut mai multe conflicte de-a lungul timpului.

Si pentru ca luni a fost ziua comisiilor de ancheta, si fostul premier Calin Popescu Tariceanu a avut parte de votarea raportului comisiei de ancheta in cazul concesionarii zacamintelor din platoul continental, care a recomandat inceperea cercetarii penale. Singurii care s-au opus au fost liberalii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO