Regulament nou! Programul deputatilor, votat de majoritatea prezenta

Camera Deputatilor

De acum inainte, deputatii nu vor mai putea pleca acasa pe motiv ca activitatea Parlamentului ar fi blocata. Teoretic, cel putin.

In absenta PNL si PSD, cei de la putere au stabilit, luni seara, ca in interiorul conducerii Camerei Deputatilor, deciziile privind ordinea de zi a plenului si programul alesilor sa se ia cu votul majoritatii celor care se prezinta la sedinta.

Modificarea la regulament ar trebui sa fie votata, marti, si sa deblocheze astfel lucrarile biroului permanent al Camerei.

Din 15 septembrie, de cand au acuzat votul asupra legii pensiilor, deputatii Opozitiei nu au mai participat la sedintele conducerii deputatilor si cateva sute de legi nu au mai putut fi repartizate pentru dezbaterea lor in comisii.
 

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Cristian Preda: PDL ar trebui sa ceara scuze pentru Legea pensiilor
Cristian Preda: PDL ar trebui sa ceara scuze pentru Legea pensiilor

Cristian Preda a declarat ca PDL ar trebui sa-si ceara scuze pentru incidentul de la Legea pensiilor, intrucat a ramane intr-o postura infatuata, de pedagog care da lectii opozitiei nu este o atitudine sanatoasa.

Basescu: Daca legea pensiilor nu trece, iesim din acordul cu FMI
Basescu: Daca legea pensiilor nu trece, iesim din acordul cu FMI

Presedintele Traian Basescu a declarat ca este nevoie de responsabilitatea parlamentarilor pentru ca legile pensiilor, salarizarii si bugetului pe 2011 sa treaca, in caz contrar Romania va iesi din acordul cu FMI.

Ponta: Basescu a recunoscut frauda Robertei Anastase la Legea pensiilor
Ponta: Basescu a recunoscut frauda Robertei Anastase la Legea pensiilor

Dupa ce presedintele Traian Basescu a vorbit la Palatul Cotroceni despre modul defectuos in care parlamentarii adopta legile, a venit si reactia lui Victor Ponta. Liderul PSD este de parere ca, prin acest discurs, presedintele a dat un semnal.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.