PSD si PNL se lupta pentru pielea ursului din padure: guvernul Romaniei

Dată publicare: 30-09-2010 00:00
Dată actualizare: 21-05-2012 09:16


Crin Antonescu/Victor Ponta

Intrebat de jurnalisti ce parere are de propunerea presedintelui PNL, ca guvernul de criza sa fie condus de un liberal, liderul PSD, Victor Ponta a spus ca, mai intai, trebuie "omorat ursul" si abia apoi se pune problema numelor.

"Nu va pierdeti timpul sa credeti ca eu ma cert cu cei din opozitie. Eu ma cert cu Traian Basescu. Eu sunt de acord cu ceea ce am stabilit nu prin intermediul presei, ceea ce am stabilit cu domnul Antonescu si cu domnul Daniel Constantin, ca stabilim impreuna detaliile."

Asa a incercat, diplomatic, Victor Ponta sa evite un raspuns negativ la adresa colegului sau din opozitie, Crin Antonescu. Liberalul a lasat sa se inteleaga faptul ca, in eventualitatea adoptarii unei motiuni de cenzura impotriva cabinetului Boc, viitorul "guvern de criza" ar putea fi condus de un reprezentant al PNL.

Presedintele PSD nu a vrut, de aceasta data, sa-l critice pe Crin Antonescu.

"Iertati-ma, nu persoanele sunt importante, importanta este actiunea impotriva guvernului si impotriva lui Traian Basescu si sunt convins ca putem stabili impreuna, mai departe, dupa aceea, dupa ce omoram ursul .. ce facem cu pielea lui." - a spus Victor Ponta.

PSD a anuntat ca, daca presedintele Traian Basescu va promulga legea pensiilor, va incepe procedura de suspendare a sefului statului.

De asemenea, PNL a precizat ca obiectivul sau principal este rasturnarea guvernului Boc, printr-o motiune de cenzura.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO