Ministrul Elena Udrea a fost la cules de struguri, imbracata in ie! FOTO

Dată publicare: 30-09-2010 00:00
Dată actualizare: 02-10-2012 01:34


Elena Udrea

Suntem in plin sezon al culesului viilor, iar ministrul dezvoltarii regionale si turismului nu a vrut sa rateze acest eveniment. Elena Udrea, imbracata cu o ie traditionala, a fost intr-o comuna din judetul Buzau si s-a pus pe treaba.

Comuna aleasa de ministru se numeste Pietroasele si este renumita in Romania pentru vinul deosebit care se face aici, in special pentru "tamaioasa."

Elena Udrea spune, pe blogul personal, ca, inca de cand a preluat mandatul la Turism a dorit sa promoveze si aceasta latura viticola a Romaniei, incurajand astfel progarmul "Drumul Vinului".

"De cativa ani, tot vreau sa merg si eu la culesul viei. Intamplarea face ca anul acesta sa primesc o propunere chiar din partea Facultatii de Horticultura din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti. Evenimentul nu va avea loc oriunde, ci chiar in judetul meu natal, in statiunea viticola Pietroasele." - a povestit Elena Udrea cum a ajuns sa culeaga via.

In continuare, ministrul spune ca si-ar dori ca in Romania oamenii sa-si doreasca sa mearga in excursii, mai ales copiii de la orase, ca sa cunoasca frumusetea vietii de la tara.

"Poate ca viata de la sat inseamna mai putin confort, dar, cu siguranta, inseamna mai multa candoare, mai multa libertate si un cer mai plin de stele noaptea. Pana la urma, asa cum bine spunea Lucian Blaga, „Eu cred ca vesnicia s-a nascut la sat. /Aici orice gand e mai incet, /si inima-ti zvacneste mai rar, /ca si cum nu ti-ar bate in piept, /ci adanc in pamant undeva. /Aici se vindeca setea de mantuire /si daca ti-ai sangerat picioarele.” - isi incheie Elena Udrea povestirile de la culesul viei din comuna Pietroasele.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO