Profetiile liderului PSD Liviu Dragnea: "Mare minune sa nu apara vreun nebun care sa imi faca si mie un denunt la DNA"

Ultima actualizare: 04-10-2015 07:01
Liviu Dragnea - AGERPRES

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca se asteapta ca pe numele sau sa apara, in perioada imediat urmatoare, un denunt la DNA.

"Mare minune sa nu apara vreun nebun care sa imi faca si mie un denunt. Supararea este foarte mare dupa ziua de ieri, dupa ce motiunea de cenzura a picat. Orice este posibil.

Orice nebun poate sa vina sa faca un denunt pus de nu stiu cine, dar procurorii vor cerceta, vor verifica", a afirmat Dragnea, conform Agerpres, care citeaza Antena 3.

Pe de alta parte, presedintele interimar al PSD a mai declarat ca are o relatie buna cu Victor Ponta, pe care il sustine ca premier. Liderul social-democrat a admis ca a fost suparat pe Ponta, dupa ce acesta a renuntat la sefia partidului.

'Am fost suparat, nu doar eu, ci toti membrii, dar intr-o relatie atat de veche, nu poti tine suparare la nesfarsit. Pe un prieten te superi, dar e o stare care trece. Am o relatie buna cu Victor Ponta, suntem de cinci ani si jumatate impreuna si am trecut prin toate momentele, unele bune, unele rele, am trecut prin incercari politice mari, am trecut prin multe alegeri, pe care le-am castigat, mai putin turul al doilea la prezidentiale. A avut sustinerea, dincolo de relatia stransa in Guvern, am fost impreuna in Executiv, am facut lucruri bune si importante pentru tara impreuna', a afirmat Liviu Dragnea.

Acesta a spus ca Victor Ponta trece printr-o perioada foarte dificila si a mentionat ca singurul suport pentru premier, dincolo de cel al partidului, il reprezinta acum rezultatele bune ale guvernarii.

Intrebat daca isi va dori ca din calitatea de presedinte al PSD sa detina functia de premier, Liviu Dragnea a spus ca nu vizeaza acest post.

'Nu-mi doresc sa fiu premier. Obiectivul meu principal pentru anul 2016 este pregatirea partidului pentru alegerile locale si parlamentare. Un alt obiectiv important il reprezinta pregatirea unei noi generatii de lideri in partid. De asemenea, un alt obiectiv este programul de gestiune al carierei, pentru a avea nu doar o evidenta cantitativa, ci si o evidenta calitativa', a mai spus Dragnea.

Totodata, el a afirmat ca este foarte important ca partidul sa ramana unit, dupa Congresul Extraordinar de pe 11 octombrie si 'sa-si clarifice pozitia doctrinara'.

'Congresul acesta este unul de urgenta, necesar pentru ca partidul sa-si clarifice proiectul politic si drumul pe care merge mai departe. (...) E important ca PSD sa ramana unit, pentru a deveni un factor de stabilitate', a afirmat presedintele interimar al PSD.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO