Printul Albert de Monaco, in genunchi in acvariul din Tulcea!


Ultimul update: Vineri 08 Iunie 2012 08:19
Data publicarii: Vineri 24 Aprilie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

A admirat pestii din acvariul de la Tulcea, s-a interesat de cum isi izolau barcile in trecut oamenii Deltei si s-a relaxat fericit in rezervatia naturala.


In aceasta situatie de invidiat a fost vineri printul Albert de Monaco. Iar, ca o gazda buna, ministrul turismului, Elena Udrea, nu l-a slabit din ochi pe musafir.

Inainte de a se imbarca pe vapor, principele Albert a vrut sa afle cat mai multe despre aceste locuri. Asa ca a poposit la complexul eco-turistic Delta Dunarii. A lasat deoparte manierele princiare si a intrat in genunchi in mijlocul acvariului, unde a incercat sa comunice cu pestii ce roiau in jur.

Gestul principelui i s-a parut interesant ministrului culturii, Theodor Paleologu. A vrut si el in acvariu, dar... nu singur, ci cu Elena Udrea.

Multumit, principele a vizitat si restul complexului si s-a interesat cum isi construiau pe vremuri pescarii barcile. A urmat plimbarea propriu-zisa prin Delta.  Vasul in care Albert al doilea de Monaco s-a imbarcat a fost pazit cu strasnicie. I-au stat in permanenta aproape patru salupe rapide ale Politiei de Frontiera, dar si o ambulanta.

Inaltul oaspete a servit masa pe vapor. I-au fost pregatite bucate alese. Morun si nisetru la gratar, batog de somon, icre de stiuca si un traditional bors pescaresc.

Albert de Monaco si-a incheiat vineri vizita de doua zile in Romania.
 

Printul Albert al II-lea de Monaco, primit de Traian Basescu la Cotroceni
Printul Albert de Monaco vine la Bucuresti, la invitatia lui Traian Basescu
Printul Albert de Monaco e gata de insuratoare
VIDEO PROTVPLUS.RO