Luna de miere e amara. Printul si printesa de Monaco au stat la 16 km distanta unul de celalalt

Dată publicare: 12-07-2011 09:00
Dată actualizare: 20-03-2012 05:30


Albert de Monaco, Charlene Wittstock

Numai miere nu e in viata de cuplu a printesei si printului de Monaco. Plecati in vacanta in Africa, unde se presupune ca si-au petrecut luna de miere ca doi indragostiti, Albert si Charlene au stat in hoteluri diferite.

Noul cuplu de la Monaco a facut rezervare de o noapte intr-o camera matrimoniala, amenajata special pentru ei la hotelul Oyster Box, din apropiere de Durban, pentru care au platit 4.000 de lire sterline.

Rezervarea nu a fost insa onorata. Printul Albert, in varsta de 53 de ani, a stat la hotelul Hilton, din Durban, iar printesa a ramas la Oyster Box, dar a cerut o camera mai simpla si mai ieftina.

Se presupune ca trebuia sa fie o luna de miere ca in povesti. Printesa doarme insa singura, la o distanta de 16 kilometri de printul ei. Cand fotografii i-au rugat sa se sarute s-a intamplat ceva ciudat. Charlene a intors capul intr-o parte, iar Albert a pupat-o pe obraz”, a scris o publicatie din Africa.

Se pare ca printul si printesa s-au si intors la Monaco, invocand “treburi urgent” de rezolvat.

 Cititi si:

SOC! NU credeai ca vei vedea vreodata aceasta imagine! Unul dintre cei mai mari stelisti, pe cap cu sapca Rapidului!

FOTO INCREDIBIL Au transformat o masina de 100.000 de € in una de 20.000 cu SUPERGLUE! Cum a deghizat Politia din China un Mercedes

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO