Primarul din Brăila atacă conducerea PSD: ”Terminaţi odată cu Legile justiţiei”


Ultimul update: Duminica 17 Martie 2019 14:04
Data publicarii: Duminica 17 Martie 2019 14:01
Categorie: Stiri Politice
marian dragomir

Primarul din Brăila, Marian Dragomir, a lansat, duminică, în cadrul Conferinţei Extraordinare a PSD Brăila, un atac dur la adresa conducerii partidului, cerându-le liderilor de la Centru ”să termine cu Legile Justiţiei”.

Edilul a fost aplaudat de social-democraţii aflaţi în sala unde s-a desfăşurat evenimentul, transmite debraila.ro.

“Sunt trist pentru că ne vedem la alegeri, pentru că o parte din colegii noştri îşi aleg un alt drum în viaţă. Să discutăm despre realizările din judeţe, ca să ia exemplu cei de la Centru. Noi vorbim despre un singur lucru. Mai terminaţi cu Legile justiţiei odată! Vorbim despre ceva ce nu ne caracterizează, schimbaţi discursul, stimaţi colegi de la Bucureşti. Ori le schimbaţi, ori nu le schimbaţi (n.r. Legile justiţiei), dar abandonaţi subiectul. Ne fac rău tuturor! Stimaţi colegi gândiţi-vă pe cine trimiteţi la televizor, la cine comunica”, a precizat Dragomir în discursul susţinut în faţa membrilor PSD.

Printre cei prezenți la conferință s-au numărat Codrin Ştefănescu, dar şi mai mulţi miniştri ai Guvernului Dăncilă, printre care Rovana Plumb, Dan Suciu, Sorin Pintea şi Gabriel Leş.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: debraila.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO