Primarii PNL din Giurgiu se întorc în PSD, ”sătui de umilinţe şi de bătaia de joc a liberalilor"

Ultima actualizare: 29-11-2021 16:32
PSD Giurgiu, Marin Mina
Facebook.com

Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a anunţat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că primarul comunei Comana, Aurel Enache, este alături de PSD.

"Atunci când au trecut la PNL, primarilor giurgiuveni li s-au promis proiecte pentru comunităţile lor, bani pentru dezvoltare, li s-a promis marea cu sarea, dar, de fapt, au fost minţiţi cu neruşinare. Nicio promisiune nu s-a materializat şi, astfel, edilii aleg să vină alături de mine, să se întoarcă în echipa celor care au făcut cu adevărat multe lucruri bune pentru dezvoltarea întregului judeţ. Astăzi, în conferinţă de presă, îl am alături pe primarul comunei Comana, Aurel Enache. Îi mulţumesc pentru încredere, pentru susţinere şi curaj", a declarat Marian Mina, potrivit Agerpres.

El a adăugat faptul că alături de PSD Giurgiu sunt şi primarii din Colibaşi, Prundu şi Clejani şi în perioada următoare alţi zece primari, care şi-au câştigat ultimul mandat la alegerile din 2020 din partea PNL, şi-au arătat disponibilitatea de a fi alături de PSD, partidul din care făcuseră parte înainte de alegeri, pentru că "toţi sunt sătui de umilinţe, de păcăleli şi de bătaia de joc a liberalilor".

"Le cer public celor din PNL Giurgiu să îi lase pe primari să aleagă echipa din care vor să facă parte şi, de asemenea, să înceteze cu hărţuirea, cu presiunile şi cu pedepsirea celor care nu mai vor să lucreze cu ei", a încheiat preşedintele PSD Giurgiu, Marin Mina.

Primarul comunei Comana, Aurel Enache, a afirmat că este dispus să îi fie retras sprijinul politic din partea PNL pentru alegerea făcută.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO