Presedintele Romaniei cheama Guvernul la raport!

Ultima actualizare: 18-10-2012 02:33
Traian Basescu

Presedintele s-a declarat nemultumit inca de saptamana trecuta, cand a declarat ca nu vede care sunt disponibilizarile promise de Executiv in sistemul bugetar.

Potrivit unui anunt al Presedintiei, programul de marti al presedintelui cuprinde, de la ora 14.00, "consultari cu Guvernul, la Palatul Cotroceni, in temeiul art. 86 din Constitutie".

"Temele consultarii sunt urmatoarele: Reducerea cheltuielilor publice in administratia publica centrala si locala; Reducerea cheltuielilor sociale printr-o mai buna tintire a beneficiarilor sistemului de protectie sociala; Cresterea nivelului de absorbtie a fondurilor comunitare; legislatia achizitiilor publice; Proiectul de revizuire a Constitutiei; Procesul de descentralizare", se arata in anuntul Presedintiei, difuzat luni.

Presedintele declara, lunea trecuta, ca va cheama Guvernul la consultari, la Cotroceni, mentionand ca va discuta despre disponibilizarile in sistemul bugetar, pe care nu le-a prea remarcat, si despre fondurile pentru infrastructura.

Basescu a promis ca se va uita pe statistici si ca asteapta in continuare ca Executivul sa rezolve problema reducerii aparatului de stat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO