Ponta despre Igas: E ca apa sfintita, nu face nici bine, nici rau

Ultima actualizare: 25-10-2012 06:25
Victor Ponta

Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat despre noul ministru al Administratiei si Internelor, Traian Igas, ca a facut liceul la seral, a lucrat ca paznic si ca "e ca apa sfintita, nu face nici bine, nici rau".

"Am primit un mesaj despre CV-ul domnului ministru de Interne. I-auziti: a facut liceul la seral, si-a luat bacalaureatul dupa cativa ani, a fost paznic si a fost de mai multe ori amendat de Politie pentru schimb de valuta", a spus Ponta.

Ulterior, in cadrul unei conferinte de presa la Ploiesti, presedintele PSD a explicat ca Igas "e ca apa sfintita, nu face nici bine, nici rau la Senat". "Oricum e important, macar a muncit undeva inainte sa fie ministru, spre deosebire de doamna Anastase, care are primul loc de munca la Parlament, nu, sau la PD. Macar omul a fost paznic, adica are o experienta care il ajuta in a fi ministru de Interne", a spus Ponta.

Liderul social-democrat Victor Ponta a fost prezent, luni, la conferinta judeteana a PSD Prahova, la care au participat peste 500 de delegati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO