Ponta: Basescu este adevaratul initiator al fraudei de la Legea pensiilor

Ultima actualizare: 27-03-2012 07:00
Victor Ponta

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca Traian Basescu este "adevaratul initiator al fraudei" de la adoptarea Legii pensiilor de catre Camera Deputatilor.

Ponta a spus ca presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si deputatii PDL au "actionat la ordinul lui" Traian Basescu. "Este clar ca Traian Basescu este in spatele acestei fraude, este clar ca este initiatorul acestei fraude. Faptul ca ajunge sa ma jigneasca pe mine este o onoare si vreau sa spun ca oamenii cred ca prefera un procuror tanar decat un marinar batran care fura voturi impreuna cu Roberta Anastase", a afirmat el.

Intrebat de jurnalisti despre afirmatia presedintelui Traian Basescu potrivit careia el ar fi trebuit sa stie, ca presedinte PSD, de negocierile duse de deputatii PSD pe marginea Legii pensiilor, Ponta a raspuns: "Domnul presedinte minte. Nu au existat negocieri si niciun fel de negocieri, nu numai la Legea pensiilor, la niciun fel de lege, intre PSD si PDL de cand sunt eu presedintele acestui partid. Chestia asta cu negocieri si cumparari este modul specific de a face politica al lui Traian Basescu. Domnul Traian Basescu are in continuare serviciu de informatii, procuratura. Daca dovedeste ca eu am avut vreo negociere cu cineva de la PDL, in numele PSD, sa o faca. Daca nu, ramane doar un mincinos".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO