PDL cere ca statul sa fie lasat in pace sa-si faca treaba in cazul Vintu

Ultima actualizare: 14-04-2012 04:57
Cezar Preda

Apelul a fost facut de vicepresedintele PDL, Cezar Preda. El a spus ca respinge practica celor care s-au pronuntat deja in cazul arestarii preventive a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu.

"O fi domnul Vantu un mare om care a platit foarte multi oameni, oameni care-i sar acum in aparare, dar e un cetatean al Romaniei ca noi toti si daca avem incredere in institutiile statului trebuie sa le lasam sa lucreze. Nu cred ca o instanta superioara prelungeste un mandat de la 24 de ore la 29 de zile pentru ca asa vrea cineva." - a spus Cezar Preda.

Vicepresedintele PDL a respins categoric declaratiile celor care sustin ca arestarea lui Sorin Ovidiu Vantu ar fi o comanda politica, desi recunoaste ca astfel de voci nu pot fi oprite.

"Daca asa pun problema domnii care s-au infipt in microfoane, si de la societatea civila, si de la partide, ca se fac lucrurile in Romania inseamna ca nu au nici o incredere in justitie, in judecatori. Sa lasam instanta sa-si spuna cuvantul, indiferent cati bani sau ce rang are persoana cercetata", a concluzionat Cezar Preda.

El este singurul membru al Partidului Democrat Liberal, care a comentat, pana acum, retinerea lui SOV si a celorlalte doua persoane implicate in dosarul Nicolae Popa.


 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO