Ostaficiuc: Daca e trezit dimineata si intrebat repede in ce partid e, Dugulescu probabil nu va sti

Ultima actualizare: 29-10-2012 08:11
Constantin Ostaficiuc

Presedintele PDL Timis, Constantin Ostaficiuc, afirma ca deputatul Marius Dugulescu, care a trecut la PNL, " are o singura problema", si anume aceea ca, daca ar fi trezit dimineata si intrebat repede in ce partid este, "probabil ca nu va sti".

Ostaficiuc sustine ca Dugulescu este un "traseist politic" si ca, odata cu aceasta plecare, PDL Timis a devenit un "partid curat".

"PDL Timis probabil ca a devenit cel mai curat partid din Romania si cred ca acesta este un lucru bun, pentru ca oferim electoratului o sansa, o sansa in plus de a alege un partid in care oamenii sovaielnici nu mai au loc. in legatura cu plecarea domnului Dugulescu, am spus si in alte conditii ca regret orice plecare. Oricine pleaca din partid, pentru mine, este o pierdere pentru ca pana la urma am lucrat impreuna, am fost in colectivitatea aceasta impreuna.

Daca aceasta este dorinta domniei sale, destinul domniei sale, drumul domniei sale, e foarte bine, ii doresc succes. Are o singura problema, zic eu, daca dimineata este trezit si intrebat repede «In ce partid esti?», probabil ca nu va sti, pentru ca este un traseist politic de profesie deja. Deci, daca poate sa ofere electoratului din Timis, din Timisoara, o certitudine ca va pleca si la alt partid mai departe, atunci sa il voteze", a declarat presedintele PDL Timis.

Intrebat ce parere are despre plecarea lui Nelu Balas, directorul Regionalei de Posta Timisoara, de la PDL la PNL, Ostaficiuc a spus ca acesta "este un alt personaj pitoresc".

"Domnul Nelu Balas este un alt personaj pitoresc. Sigur, e foarte usor sa gasesti motive, sa te justifici. E foarte usor sa vii in Saptamana Mare si sa spui ca «eu sunt pe veci in PDL si nu plec», langa mine stand. PDL merge mai departe, nimeni nu e de neinlocuit. E momentul sa se faca curatenie in PDL, ca va avea mult mai multa atentie cand isi va alege candidatii pentru diferite functii, am gresit atunci si ne dam seama acum. Sunt oameni care fug dupa oportunitati, sunt oameni care isi aleg exclusiv traseul personal, sigur, motivatii se gasesc in orice moment. Drum bun, hasta la vista si noi ne vedem de treaba mai departe", a spus Ostaficiuc.

Deputatul Marius Dugulescu si directorul Regionalei de Posta, Nelu Balas, s-au inscris, vineri, in PNL, anuntul fiind facut de presedintele PNL, Crin Antonescu, la Timisoara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO