Nuntile, botezurile si banchetele, impozitate! Asta propune un deputat PDL

Dată publicare: 01-10-2010 00:00
Dată actualizare: 17-10-2012 06:55


Petrecere

Deputatul PDL de Timis Gheorghe Ciobanu a declarat intr-o conferinta de presa, ca a propus presedintelui ANAF, Sorin Blejnar, impozitarea nuntilor, botezurilor si a banchetelor, afirmand ca evaziunea fiscala in acest domeniu este "fantastica".

Ciobanu, care este membru al Comisiei pentru buget, finante si banci din cadrul Camerei Deputatilor, a afirmat ca Ministerul de Finante are termen o luna pentru introducerea unui impozit forfetar care sa vizeze "zonele de evaziune fiscala" si, in acest context, a avut discutii cu presedintele ANAF, Sorin Blejnar, caruia i-a "sugerat" impozitarea nuntilor, botezurilor si banchetelor, transmite corespondentul Mediafax.

"Ministrul de Finante are un target de o luna sa lucreze impreuna cu specialistii din minister, cu propunerile noastre, la introducerea unui impozit forfetar, in special pe zonele de evaziune fiscala. In acest sens, eu am avut discutii cu presedintele ANAF, Sorin Blejnar, spunandu-i si sugerandu-i, in ceea ce inseamna spectrul largirii bazei de impozitare, pe principiul sa iei putin, dar de la toti care au venituri si sa nu iei mult de la putini, in acest context al largirii bazei de impozitare, si impozitarea evenimentelor, ca tin de nunti, de botezuri, de banchete", a spus Ciobanu.

Deputatul PDL de Timis a precizat ca Ministerul Finantelor lucreaza la o metoda de "control indirect" al acestor activitati.

Sursa: Mediafax

Tags: pdl, impozite, taxe,


VIDEO PROTVPLUS.RO