Mircea Dusa: Daca a depus adeziune la UNPR, Aura Vasile poate reveni in PSD peste un an

Ultima actualizare: 08-11-2012 09:43
Aura Vasile

Liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa, a declarat ca organele de conducere ale partidului urmeaza sa analizeze daca, din punct de vedere statutar, Aura Vasile poate fi reprimita in PSD.

El a aratat ca decizia conducerii PSD va depinde de existenta sau nu a unei adeziuni a Aurei Vasile la UNPR.

"Se va analiza in organele de conducere a partidului. Conform Statutului, daca si-a depus adeziune la UNPR, si-a pierdut calitatea de membru PSD si poate reveni dupa un an de zile, dar o sa vedem ce prevede Statutul", a precizat social-democratul.

Intrebat daca in cazul Aurei Vasile se va face o exceptie, el a raspuns negativ. "Vom aplica prevederile Statutului", a spus Dusa. El a negat faptul ca citirea in plen a adresei prin care Aura Vasile isi anunta demisia din PSD si adeziunea la UNPR de catre presedintele de sedinta, Ioan Oltean (PDL), ar reprezenta o incalcare a Regulamentului acestei Camere legislative.

Deputatul Eugen Nicolicea, liderul grupului UNPR, a precizat, marti, ca Aura Vasile si-a depus adeziunea la UNPR si ca, prin urmare, va putea reveni abia dupa un an in PSD.

In schimb, liderul PSD Victor Ponta a declarat, marti, ca asteapta sa discute cu Aura Vasile pentru a lua o decizie in privinta acesteia, aratand ca nu agreeaza genul acesta de "telenovele", in care dimineata vrei sa pleci, iar noaptea nu mai pleci, dar ca, daca a vrut sa rada de coalitie, poate fi "iertata".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO