Marian Vanghelie: Analizez daca voi candida la presedintia PSD Bucuresti; anunt la momentul potrivit

02-03-2013 16:05

Marian Vanghelie

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat sambata ca analizeaza daca va candida la presedintia Organizatiei PSD Bucuresti si ca va anunta la momentul potrivit.

"Nu credeti ca trebuie ca toate lucrurile sa vina la momentul potrivit? Eu, acum, dupa 20 de ani, nu ma mai grabesc, am fost in toate functiile, am capatat o experienta atat de vasta, incat nu ma mai grabesc. Analizez, cum se zice, fac un studiu, intelegeti? si va voi informa la timpul potrivit", a spus Vanghelie, care a fost prezent la Conferinta de alegeri a organizatiei PSD Sector 6.

El a spus ca mai asteapta sa se faca si celelalte conferinte de alegeri la nivelul organizatiilor de sectoare ale social-democratilor bucuresteni.

"La momentul potrivit. O sa vina si conferinta Sectorului 5, unde o sa fie o conferinta foarte frumoasa, o sa vina si alte conferinte. Deci asa, incet", a afirmat Vanghelie.

Intrebat despre posibila sa contracandidata, Ecaterina Andronescu, Vanghelie a spus ca o respecta si este oricand deschis sa faca echipa cu aceasta.

"Eu o respect foarte mult pe doamna Andronescu, nu cred ca m-ati auzit vreodata sa spun ceva la adresa dansei. Nu am fost niciodata intr-o competitie, intotdeauna a fost parte componenta a acestei echipe si am spus ca a fost presedinta si cand nu a fost presedinta a organizatiei de Bucuresti. Deci, din acest punct de vedere, eu sunt oricand deschis sa fac echipa cu dansa", a spus primarul Sectorului 5.

Vanghelie a spus si in discursul sau in fata delegatilor PSD Sector 6 ca nu e de acord sa vina unii din afara partidului si sa ia functiile de conducere din organizatii. "Era un mesaj adresat tuturor care cred ca acest lucru este posibil. Nu este posibil acest lucru, iar daca el se intampla, se intampla pe perioada scurta, nu are temeinicie, nici nimica, nici acea persoana, nici acea functie", a spus el.

Vanghelie a aratat ca in trecut s-a opus ca actualul senator Gabriel Mutu sa conduca organizatia PSD Sector 6 tocmai pentru ca era proaspat venit in partid, insa acum l-a sustinut deoarece a trecut ceva timp si a capatat incredere in acesta.

De asemenea, intrebat despre unele zvonuri ca ar putea pleca din PSD la PPDD, Vanghelie a negat. "Nu plec din PSD, nu plec nici pentru cei care vor sa plec, nici pentru cei care vor sa nu plec", a spus primarul Sectorului 5.

Senatorul Gabriel Mutu a fost ales sambata presedintele Organizatiei PSD Sector 6 in unanimitate, cu vot prin ridicare de mana, el neavand contracandidat. Pe langa Marian Vanghelie, el a mai fost sustinut la alegeri si de Ecaterina Andronescu, europarlamentarul Catalin Ivan, ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO