Marian Vanghelie: Analizez daca voi candida la presedintia PSD Bucuresti; anunt la momentul potrivit

Marian Vanghelie

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat sambata ca analizeaza daca va candida la presedintia Organizatiei PSD Bucuresti si ca va anunta la momentul potrivit.

"Nu credeti ca trebuie ca toate lucrurile sa vina la momentul potrivit? Eu, acum, dupa 20 de ani, nu ma mai grabesc, am fost in toate functiile, am capatat o experienta atat de vasta, incat nu ma mai grabesc. Analizez, cum se zice, fac un studiu, intelegeti? si va voi informa la timpul potrivit", a spus Vanghelie, care a fost prezent la Conferinta de alegeri a organizatiei PSD Sector 6.

El a spus ca mai asteapta sa se faca si celelalte conferinte de alegeri la nivelul organizatiilor de sectoare ale social-democratilor bucuresteni.

"La momentul potrivit. O sa vina si conferinta Sectorului 5, unde o sa fie o conferinta foarte frumoasa, o sa vina si alte conferinte. Deci asa, incet", a afirmat Vanghelie.

Intrebat despre posibila sa contracandidata, Ecaterina Andronescu, Vanghelie a spus ca o respecta si este oricand deschis sa faca echipa cu aceasta.

Citește și
Marian Vanghelie
Marian Vanghelie, scos din schema la sefia PSD Bucuresti. Varianta surpriza pentru inlocuitorul sau

"Eu o respect foarte mult pe doamna Andronescu, nu cred ca m-ati auzit vreodata sa spun ceva la adresa dansei. Nu am fost niciodata intr-o competitie, intotdeauna a fost parte componenta a acestei echipe si am spus ca a fost presedinta si cand nu a fost presedinta a organizatiei de Bucuresti. Deci, din acest punct de vedere, eu sunt oricand deschis sa fac echipa cu dansa", a spus primarul Sectorului 5.

Vanghelie a spus si in discursul sau in fata delegatilor PSD Sector 6 ca nu e de acord sa vina unii din afara partidului si sa ia functiile de conducere din organizatii. "Era un mesaj adresat tuturor care cred ca acest lucru este posibil. Nu este posibil acest lucru, iar daca el se intampla, se intampla pe perioada scurta, nu are temeinicie, nici nimica, nici acea persoana, nici acea functie", a spus el.

Vanghelie a aratat ca in trecut s-a opus ca actualul senator Gabriel Mutu sa conduca organizatia PSD Sector 6 tocmai pentru ca era proaspat venit in partid, insa acum l-a sustinut deoarece a trecut ceva timp si a capatat incredere in acesta.

De asemenea, intrebat despre unele zvonuri ca ar putea pleca din PSD la PPDD, Vanghelie a negat. "Nu plec din PSD, nu plec nici pentru cei care vor sa plec, nici pentru cei care vor sa nu plec", a spus primarul Sectorului 5.

Senatorul Gabriel Mutu a fost ales sambata presedintele Organizatiei PSD Sector 6 in unanimitate, cu vot prin ridicare de mana, el neavand contracandidat. Pe langa Marian Vanghelie, el a mai fost sustinut la alegeri si de Ecaterina Andronescu, europarlamentarul Catalin Ivan, ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu.

Citește și...
Marian Vanghelie, catre jurnalisti:
Marian Vanghelie, catre jurnalisti: "Vedeti ca e o miscare browniana?"

Vicepresedintele PSD, Marian Vanghelie, a fost intrebat, luni, daca va candida la sefia PSD Bucuresti, el precizand ca sunt alte persoane competente care se ocupa cu functiile in partid.

Marian Vanghelie, scos din schema la sefia PSD Bucuresti. Varianta surpriza pentru inlocuitorul sau
Marian Vanghelie, scos din schema la sefia PSD Bucuresti. Varianta surpriza pentru inlocuitorul sau

Social-democratii de la Bucuresti isi cauta un lider. In negocierile purtate pana acum Marian Vanghelie a pierdut sustinerea partidului si totodata sansa de a reveni la conducerea celei mai mari dintre filialele social-democratilor.

Vanghelie:
Vanghelie: "Astept scuze de la Horia Georgescu; plec din politica daca se descopera un cont al meu"

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, sambata, ca asteapta scuze de la presedintele ANI, Horia Georgescu, privind informatiile vehiculate cu privire la verificarile despre existenta unor conturi ale sale.

Recomandări
Isărescu, întrebat despre scumpiri: Se poate mai rău de atât. România a avut şi inflaţie de 200 - 300%
Isărescu, întrebat despre scumpiri: Se poate mai rău de atât. România a avut şi inflaţie de 200 - 300%

Guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), Mugur Isărescu, consideră că se poate mai rău de atât în cazul scumpirilor, precizând că România a avut şi inflaţie de 200 – 300%.

Centrala nucleară de la Zaporojie funcţionează cu riscul încălcării normelor de securitate
Centrala nucleară de la Zaporojie funcţionează cu riscul încălcării normelor de securitate

Centrala nucleară din Zaporojie funcţionează marţi cu riscul încălcării standardelor de siguranţă împotriva radiaţiilor şi la incendiu, menţionează compania publică ucraineană din domeniul energiei nucleare Energoatom pe contul său Telegram.

Livrările de petrol rusesc spre Europa via Ucraina au fost întrerupte
Livrările de petrol rusesc spre Europa via Ucraina au fost întrerupte

Ucraina a suspendat livrările de petrol rusesc spre trei ţări europene, începând cu data de 4 august, transmite Reuters, conform Agerpres.