Marian Sarbu: Am primi-o cu entuziasm pe Oana Mizil in UNPR

Ultima actualizare: 09-05-2012 00:26
Oana Niculescu-Mizi

Presedintele UNPR, Marian Sarbu, a declarat ca UNPR ar primi-o "cu entuziasm" in partid pe Oana Niculescu Mizil, proaspat demisionara din PSD, daca aceasta ar dori sa vina in aceasta formatiune politica.

"Oana Mizil este o activista politica de stanga care a facut performanta. Nu ar fi rau pentru noi daca ar veni, am primi-o cu entuziasm", a raspuns Sarbu, intrebat daca UNPR poarta negicieri cu Mizil pentru intrarea deputatului in acest partid.

Deputatul Oana Niculescu-Mizil a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca demisoneaza din PSD, ea sustinand ca judetul Calarasi - unde a fost presedinte al organizatiei PSD, dar BPN a luat decizia de inlocuire a sa din functie - "a fost vandut la propriu" PNL de catre PSD.

"Eu consider ca, pur si simplu, am fost mazilita si nici asta nu ar fi fost important daca sacrificiul carierei mele politice s-ar fi facut pentru binele calarasenilor, dar consider ca judetul Calarasi a fost vandut la propriu de PSD PNL, in defavoarea intereselor calarasenilor si ale membrilor PSD", a aratat deputatul.

Oana Niculescu Mizil a mai declarat ca nu s-a consultat cu Marian Vanghelie inainte de a decide sa-si dea demisia din PSD, dar ca acesta este alaturi de ea. Si deputatul Aura Vasile, o apropiata a lui Marian Vanghelie, s-a inscris recent in UNPR.

Biroul Permanent al PSD a decis, luni, sa adopte o recomandare catre Comitetul Executiv, de inlocuire a Oanei Mizil de la conducerea PSD Calarasi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO