Lupta pentru sefia Partidului Romania Mare. Corneliu Vadim Tudor a fost din nou in instanta cu Funar

26-11-2013 18:48


Corneliu Vadim Tudor asteapta sentinta tribunalului care va stabili cine este seful partidului Romania Mare, el sau fostul aliat, Gheorghe Funar.

Europarlamentarul a fost debarcat de la sefia PRM si exclus din randurile formatiunii in vara cand a avut loc un "puci al fripturistilor", cum ii spune el. Pe de alta parte, selectionerul Victor Piturca ii cere un milion de euro daune lui Vadim, pentru defaimare.

- Care e cel mai redutabil adversar, Piturca sau Funar?
- Ei nu sunt adversarii mei, sunt pigmei. Sunt in filme de desene animate, uita-te la ei. Cartile mei sunt in toate marile biblioteci ale lumii..., spune Cornel Vadim Tudor.

Prezenta lui Corneliu Vadim Tudor la Tribunal e deja o obisnuinta. Cel putin pentru batalia din PRM, partid din care sustinatorii lui Gheorghe Funar l-au exclus dupa ce l-au destituit din functia de presedinte. Schimbarea trebuie insa girata de instanta iar castigatorul va fi desemnat joi. Marti, la ultima confruntare, Vadim si Funar s-au evitat.

"Saptamana trecuta, Tribunalul Bucuresti, intr-un alt dosar, a confirmat ca eu sunt presedintele PRM.", a declarat Gheorghe Funar.

Vadim Tudor joaca tare si in procesul pe care Victor Piturca i l-a intentat dupa ce in paginile ziarului editat de politician selectionerul a fost facut cu ou si cu otet.

"O sa ii dau un milion de pumni in cap. Nu mai pot eu de frica lui. Asta are tupeu sa ma dea pe mine in judecata ca am scris un pamflet. Ca este oligofren, ceea ce este destul de... foarte... adevarat, ca alearga pe calcaie precum un calusar, ca e piaza rea a fotbalului romanesc.", a spus Corneliu Vadim Tudor.

Soarta procesului ar putea fi decisa chiar inainte de orice alta discutie pentru ca judecatorii au fost chemati sa respinga reclamatia antrenorului nationalei pe motiv ca nu ar fi adus in timp util la dosar toate documentele cerute de lege.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO