Liviu Dragnea: „E important ca PSD să rămână unit, să nu cedăm în faţa nimănui”


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 12 Ianuarie 2018 19:59
Categorie: Stiri Politice
Mihai Tudose și Liviu Dragnea

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, în cadrul turneului său în județele din Moldova, că este importat ca partidul să rămână unit.

„Am avut o discuţie şi la Vaslui şi la Bacău şi la Suceava cu membrii de partid, cu primarii, cu viceprimarii, cu preşedinţii de consilii judeţene. Au fost discuţii bune, în care oamenii spun că partidul e important să rămână unit, să nu cedăm în faţa nimănui, ca să ne atingem obiectivele spuse în campania electorală şi anume: românii să trăiască mai bine, să aibă bani mai mulţi în buzunare, să fie un mediu de afaceri mai atractiv şi în alte planuri să facem tot ce ne stă în putinţă ca acolo unde nu e rânduială să punem rânduială şi să continuăm cu modificarea legislaţiei, pentru a stopa cât mai mult abuzurile", a afirmat Liviu Dragnea, la Vaslui, informează Agerpres.

Întrebat de ziarişti dacă se impune demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, sau dacă ar fi oportună o demisie a premierului, liderul PSD a refuzat să facă vreo declaraţie.

„Am spus că nu mă bag şi nu comentez în această perioadă nimic", a răspuns Dragnea.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO