Liviu Dragnea, despre mesajul lui Ponta pe Facebook: "Poate se gandeste sa se retraga la Cotroceni"

Liviu Dragnea, Victor Ponta

 Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat ca presa a interpretat gresit postarea facuta de Ponta pe Facebook, sustinand ca acesta nu se refera la retragerea din viata politica, ci "din disputa politica".

"In ceea ce priveste comentariile gresite facute de unele institutii de presa, acestea nu se refera la retragerea din viata politica. Eu am citit altfel acel mesaj de pe Facebook, in sensul ca se retrage din disputa politica si poate se gandeste sa se retraga la Cotroceni, dupa alegerile prezidentiale", a spus Dragnea.

Liviu Dragnea se afla, sambata, la Poiana Brasov, unde se intalneste cu presedintii de organizatii judetene PSD si cu coordonatorii de campanie.

Premierul Victor Ponta a scris, vineri, pe Facebook ca in noiembrie, dupa castigarea "ultimei batalii", isi doreste sa lase locul in politica altora, "mai tineri", iar el sa recupereze din timpul pe care in ultimii 13 ani nu l-a acordat familiei si celorlalte parti bune si frumoase din viata sa.

"In urma cu exact 13 ani, pe 4 aprilie 2001, Premierul Adrian Nastase m-a numit in functia de Sef al Corpului de Control al Guvernului! Si atunci m-am gandit cu regret, dar si cu mandrie, la cariera mea anterioara de magistrat, dar asa am crezut ca pot sa fac mai mult din ce mi-am propus in viata. Am incercat in toata aceasta perioada sa folosesc pozitiile publice ocupate (secretar de stat, ministru, deputat, Prim-Ministru) pentru a schimba in bine tara in care eu si familia mea ne-am nascut si in care o sa traim tot timpul, cu bune si cu rele. Cred ca acest an este cel mai greu dintre toti anii de pana acum (plin de abuzuri, persecutii politice, calomnii, nedreptati, tradari si dezamagiri) - dar si miza sa este enorma!", scrie Ponta in mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Citește și
Crin Antonescu si Victor Ponta
Atac dur al lui Antonescu la adresa PSD: "I-am adus la guvernare si l-am facut pe Ponta din mai nimic ditamai premierul"
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

El continua spunand ca "trebuie sa punem capat tranzitiei de la societatea comunista (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o tara europeana, cu oameni mai linistiti si mai demni, guvernati de valori si obiective comune, nu de frica de mascati si de linsajul public din partea unor jurnalisti fascisto-comunistoizi!".

"In noiembrie, dupa ce castigam aceasta ultima si vitala batalie, ma voi putea declara multumit de ce am realizat! Si atunci imi doresc sa las locul in politica altora, mai tineri si mai putin marcati de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu imi propun sa recuperez cat voi putea de mult din timpul pe care in ultimii 13 ani NU l-am dat familiei si celorlalte parti bune si frumoase din viata mea", incheie Ponta acest mesaj.

Ulterior, aflat intr-o vizita la Sebes, in judetul Alba, la inaugurarea lucrarilor de constructie pentru noua unitate de productie Star Assembly a Star Transmission, parte a concernului Daimler, Victor Ponta a refuzat sa comenteze anuntul facut pe Facebook.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Surse: Ponta va candida la presedintie daca PSD strange 40% la europarlamentare. Adevarul despre
Surse: Ponta va candida la presedintie daca PSD strange 40% la europarlamentare. Adevarul despre "retragerea din politica"

Anunt surpriza al premierului Victor Ponta. La doar 42 de ani, liderul PSD scrie pe pagina sa de socializare ca ar vrea sa renunte la politica, imediat dupa alegerile prezidentiale si sa-si petreaca mai mult timp cu familia.

Atac dur al lui Antonescu la adresa PSD:
Atac dur al lui Antonescu la adresa PSD: "I-am adus la guvernare si l-am facut pe Ponta din mai nimic ditamai premierul"

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, la Buzau, la Delegatia Permanenta a partidului, ca PSD a ajuns la guvernare cu sprijinul liberalilor, iar Victor Ponta a fost facut din "mai nimic ditamai prim-ministru al Romaniei.

Recomandări
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin
Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin

Rusia şi-a intensificat atacurile asupra reţelei feroviare ucrainene pentru a ”paraliza” aprovizionările militare cu material din Occident - în vederea unei noi ofensive -, declară vineri un oficial ucrainean de rang înalt în domeniul securităţii AFP.

Mark Rutte, adversarul lui Iohannis în cursa pentru șefia NATO, a bătut la ușa lui Erdogan. 
Batavul caută sprijinul Turciei
Mark Rutte, adversarul lui Iohannis în cursa pentru șefia NATO, a bătut la ușa lui Erdogan. Batavul caută sprijinul Turciei

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a declarat că speră că următorul secretar general al NATO va acorda prioritate preocupărilor legate de terorism ale Turciei în timpul întâlnirii de vineri cu Mark Rutte, favorit pentru a prelua postul.