Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, după referendum: ”Trăiesc o amărăciune”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 08 Octombrie 2018 13:34
Categorie: Stiri Politice
Ionel Arsene

Președintele PSD Neamț și președinte al CJ Neamț, Ionel Arsene, s-a arătat foarte dezamăgit după referendumul pentru redefinirea familiei.

El a scris un mesaj pe Facebook în care a arătat că trăiește ”o amărăciune” după rezultatul referendumului. 

Trăiesc o amărăciune după rezultatul de aseară a referendumului pentru redefinirea familiei. Sunt creștin, iar pentru mine votul la acest referendum avea dimensiunea unei mărturisiri, deoarece pentru un adevărat creștin nu există altă concepție asupra familiei decât aceea în care este întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Într-o Românie pe care noi toți o știam ca fiind într-o proporție covârșitoare creștină, chemarea Bisericilor Creștine nu a fost ascultată decât de o minoritate. Iar asta trebuie să ne dea tuturor de gândit...

Vreau să le mulțumesc tuturor nemțenilor care pe șase și șapte octombrie și-au rupt din timpul lor și au mers la vot! Le mulțumesc celor care au asigurat organizarea acestui referendum în cele mai bune condiții și celor care s-au preocupat să informeze românii despre importanța mizei acestui demers! Vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte!” -  a afirmat președintele PSD Neamț.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO