Ion Vasile, unul dintre cei mai vechi membri ai PSD, paraseste partidul!

03-05-2010 00:00

Ion Vasile

Anuntul a fost facut chiar de catre senatorul Ion Vasile, la iesirea din sediul PSD, dupa sedinta de luni. Se pare ca el este foarte nemultumit pentru ca a fost inlaturat de la sefia organizatiei de Buzau.

"Am fost revocat in mod stalinist. Voi demisiona din PSD", a declarat senatorul extrem de suparat, dupa sedinta Biroului Permanent al Partidului.

Presedintele Organizatiei judetene a PSD Buzau, senatorul Ion Vasile, a fost revocat din aceasta functie, prin decizia de luni a BPN. Astfel, vicepresedintele partidului Valeriu Zgonea va coordona interimar filiala, pana la convocarea Conferintei judetene.

"Fac precizarea ca sunt unul dintre membrii fondatori ai acestui partid. Astazi (luni n.r.) nu am fost invitat la BPN. Am aflat din presa ca urmeaza sa fiu revocat in stilul stalinist, impuscat si pe urma intrebat daca cumva esti vinovat", a mai spus Ion Vasile.

El a aratat ca revocarea sa a fost decisa de BPN la propunerea presedintelui PSD, Victor Ponta.

"Constat ca ierarhiile in partid nu sunt de niciun fel respectate si probabil ca alte interese, care ma depasesc, in niciun caz interesele politice ale acestui partid, sunt puse in discutie in momentul de fata", a declarat senatorul.

Ion Vasile sustine ca nu stie ce i se reproseaza, in conditiile in care este unul dintre cei care au facut performanta in PSD in cei 20 de ani de activitate. Cu toate acestea, el sustine ca nu se va duce in gruparea condusa de Gabriel Oprea, ci va ramane parlamentar independent.

Ion Vasile, in varsta de 60 de ani, era membru al partidului inca de la infiintare. El a fost senator in perioada 1990-2000, apoi, timp de patru ani, a detinut functia de prefect al judetului Buzau.

Din 2004, este senator din partea PSD. De profesie medic chirurg, Ion Vasile este presedintele Comisiei de sanatate din Senat.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26