Ion Iliescu, la lansarea cartii lui Adrian Nastase: Referirea la Basescu este o obsesie a lui

24-11-2012 14:54


Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, sambata, la lansarea cartii lui Adrian Nastase "Exercitii de libertate", ca "o nota comuna" a analizelor lui Nastase este referirea la presedintele Traian Basescu, "o obsesie" a fostului premier. 

"Este o cronica la zi a evenimentelor interne si internationale. Citind cartea veti vedea ca o nota comuna a analizelor sale este mai ales referirea la presedintele Traian Basescu. Este o obsesie a lui Nastase, dar care reflecta o anumita stare de lucru din societatea romaneasca", a spus Ion Iliescu la lansarea cartii care a avut loc in cadrul targului Gaudeamus.

Iliescu a mai spus despre Nastase ca are "un condei patrunzator, dotat cu un mare talent gazetar".

La lansarea cartii au fost prezenti si Dana Nastase si fiul cel mare al fostului premier, Andrei. Dana Nastase a precizat ca sotul sau i-a sunat pe ea si pe fiul sau sambata dimineata, la ora 10.30, si le-a urat succes.

Andrei Nastase a prezentat un mesaj al tatalui sau si le-a spus celor prezenti ca exista o carte cu file albe in care persoanele care doresc ii pot transmite "cateva cuvinte pe hartie" lui Adrian Nastase. "Este de fapt cartea celorlalti pentru Adrian Nastase", a mai spus Andrei Nastase.

VIDEO PROTVPLUS.RO