Ioan Chelaru ar putea fi propunerea PSD pentru functia de ministru al Internelor - surse

06-08-2012 10:39

Ioan Chelaru

Vicepresedintele Senatului Ioan Chelaru ar putea fi propunerea PSD pentru functia de ministru al Internelor, au declarat, pentru Mediafax, surse social-democrate.

Conform surselor citate, aceasta propunere ar fi discutata, la ora transmiterii acestei stiri, la Palatul Victoria, unde se afla secretarul general al PSD, Liviu Dragnea. Ioan Chelaru este la al doilea mandat de senator.

El este vicepresedinte al Senatului si membru al Comisiei juridice a acestui for legislativ. Potrivit negocierilor de la formarea Cabinetului Ponta, functia de ministru al Internelor a revenit PSD, iar cea de ministru delegat pentru Administratie a revenit PNL.

Ioan Rus a anuntat, luni, ca si-a inaintat demisia de onoare din functia de ministru al Administratiei si Internelor, pentru ca este un politician onest, corect, iar in ultimele zile asupra lui au fost facute presiuni incepand de la Traian Basescu si continuand cu Crin Antonescu, lucru inacceptabil.

"Asupra mea si a Ministerului Administratiei si Internelor s-au exercitat nenumarate presiuni, nenumarate aprecieri, nenumatate discutii de catre politicieni romani, incepand cu Traian Basescu si continuand cu Crin Antonescu. Din punctul nostru de vedere, este inaccceptabil. Astazi mi-am dat demisia de onoare", a spus Ioan Rus.

El a adaugat ca, in opinia lui, referendumul a fost organizat "suficient de bine, chiar bine" si ca el este un politician "onest, corect". Ulterior, Ioan Rus a anuntat ca si ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre, si-a inaintat demisia din functie.

Ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre, a confirmat, luni, pentru Mediafax, ca si-a inaintat demisia din functie, el precizand ca a facut acest lucru "din motive personale" si ca va comenta mai mult "altadata".

Contactat de Mediafax, dupa ce Ioan Rus i-a anuntat demisia din functia de ministru delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre a confirmat ca si-a inaintat demisia. Intrebat despre motivele demisiei sale, Dobre a raspuns: "Sunt motive personale. Voi comenta mai mult altadata".

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26