Godină: Iohannis a decorat-o pe asistenta lui Vela. ”Sunt sigur că ceva remarcabil o fi făcut”

Ultima actualizare: 02-12-2020 09:06
Gabriela Cenușă
Facebook/Marian Godina

Polițistul Marian Godină i-a cerut ministrului de Interne Marcel Vela să vină cu explicații pentru decizia președintelui Klaus Iohannis, care a decorat-o pe ”asistenta” sa, Gabriela Cenușă.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Godină spune că persoana care a fost decorată de șeful statului cu Ordinul și Medalia Națională pentru Merit - chiar de Ziua Națională - se numește Gabriela Mădălina Sîia Cenușă și ar fi asistenta ministrului Vela.

Polițistul sugerează că aceasta nu ar avea merite care să justifice o astfel de recompensă din partea Administrației Prezidențiale

”Mă tem însă că n-a făcut nimic remarcabil, iar în acest caz, decorarea dumneaei ar reprezenta, din partea dumneavoastră, o mare bătaie de joc la adresa românilor, dar și la adresa atâtor polițiști, jandarmi și pompieri care își rup cârca prin ministerul ăsta și cu a căror activitate, nu de puține ori, vă lăudați pe Facebook.” - spune Godină în mesajul de pe rețeaua de socializare.

Mesajul complet al lui Marian Godină:

Președintele României, Klaus Iohannis, a decorat astăzi mai mulți români. Printre zecile de decorații se numără și cea pentru asistenta ministrului de Interne, Marcel Vela. Este vorba despre Gabriela Mădălina Sîia Cenușă.

Gabriela Cenușă a luat Ordinul și Medalia Națională pentru Merit pentru rezultatele remarcabile obținute în activitatea ei profesională. Gabriela Mădălina este din luna mai referent la cabinetul lui Vela. A fost înainte consilier onorific și pe la Cultură, s-a ocupat intens de zona de beauty, de automobile și a avut și un internship de reporter de noapte la o televiziune.

„În urmă cu șapte ani vindeam detergent într-un supermarket, dar o făceam cu pasiune, mereu mi-a plăcut să fiu alături de oameni, printre ei și să fiu de folos“, spunea Cenușă pentru o publicație centrală.

Domnule ministru Marcel Vela, e plin internetul de postarea asta și mă tem că e posibil ca acestei doamne să i se facă o nedreptate, pentru că majoritatea oamenilor se întreabă ce o fi făcut de a meritat această distincție. Chiar și eu mă întreb. Sunt sigur că ceva remarcabil o fi făcut de ați nominalizat-o pentru a fi decorată, dar suntem cu toții foarte curioși să aflăm care sunt acele fapte remarcabile din activitatea dumneaei profesională, iar odată spuse, va scăpa de critici și va putea fi felicitată așa cum se cuvine.

Mă tem însă că n-a făcut nimic remarcabil, iar în acest caz, decorarea dumneaei ar reprezenta, din partea dumneavoastră, o mare bătaie de joc la adresa românilor, dar și la adresa atâtor polițiști, jandarmi și pompieri care își rup cârca prin ministerul ăsta și cu a căror activitate, nu de puține ori, vă lăudați pe Facebook.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat o serie de decrete de decorare.

Printre cei medaliați ”pentru efortul important depus în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19” se află și câțiva medici

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO