Legea Bugetului dezbatuta pentru a treia zi consecutiv

13-01-2010 00:00

Parlament

UPDATE: Au inceput cu intarziere si au continuat cu doua pauze. Pana la pranz nu au reusit sa adopte nici macar un amendament. Cam asa au lucrat alesii nostri si miercuri la buget.

Senatorii si deputatii opozitiei nu vor cu niciun chip sa renunte la amendamentele respinse, care sunt vreo 6000. De plictisealam unii dintre parlamentari au cautat pe internet... posete pentru sotii.

Si au tinut-o asa, din pauza in pauza, pana la orele pranzului.

Dupa ce a trecut de ora 12, social-democratii si liberalii nu au revenit in sala dupa ultima pauza. Sedinta a inceput fara ei si s-au adoptat rapid cateva articole. Cand au aflat, a izbucnit scandalul.

La modul in care se lucreaza acum, bugetul ar fi gata in cateva luni. Parlamentarii opozitiei au recurs la orice chichita procedurala pentru a tergiversa dezbaterile

Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat ca unele dintre amendamentele depuse de partidul sau sunt atat de importante, incat ar scapa tara de un razboi civil.

Cu chiu cu vai, alesii au reusit sa treaca prin cele 29 de articole ale bugetului si au trecut la anexe.

Grosul amendamentelor, insa, abia acum urmeaza, iar parlamentarii PSD si PNL par dispusi sa le sustina pe toate, asa ca urmeaza o noua noapte alba.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO